Neutralno i sjajno: Manikir u boji sirupa je najnoviji trend koji dolazi iz Koreje

sirup manikir
Instagram/Printscreen

K-beauty je opet inspirisala još jedan manikir trend, koji dobija svoju popularnost na mrežama poput TikTok-a. Ovaj put radi se o sirup manikiru, koji je pregledan čak 10 miliona puta na pomenutoj mreži. Prozirni, jelly i sjajni finiš je sve što je potrebno da se zaljubite u ovu letnju verziju manikira. U nastavku pročitajte više o sirup manikiru.

Kakav je tačno sirup manikir?

Baš kao što im naziv govori – sirup nokti imitiraju izgled tečnog sirupa, odnosno taj sjajni, glossy finiš jelly noktiju. Ovaj efekat se postiže ili upotrebom gela ili gel-laka sa veoma sjajnim top coat-om. Ovaj manikir stil daje raskošni, mokri sjaj noktiju. Pošto deluje sveže i neutralno, ovaj manikir je zadobio popularnost kao trend koji je pogodan za svakodnevno nošenje.

Povezano: “Jelly” finiš je IN za leto 2023 – da li biste nosile ovakav manikir?

Pošto se trend sirup manikira vrti više oko finiša, nego oko nijanse, postoji puno prostora za personalizaciju. Ovaj efekat možete naći u različitom varijetetu boja i nijansi – od bele, pink, koralne i ljubičaste, kao i mlečne verzije sirupa.

Kako da kreirate sirup manikir?

Dobre vesti su da nokte u boji sirupa možete kreirati i same kod kuće, a ne isključivo u salonu. Ideja je da pomešate bilo koju boju sa bazom, kako biste postigli transparetni efekat sirupa. Razmer koji manikir tehničari preporučuju je 1:2. Neki više vole ovaj način, neko pronađe baš takvu konzistenciju laka koji već imitira sirup, a neki se odlučuju za ombre efekat. Koraci za blagi ombre sirup manikir kod kuće su laki:

  • Počnite sa nanošenjem prozirne baze
  • Nanesite prozirno beli lak na ¾ dužine nokta, počev od sredine, prema vrhovima.
  • Nanesite potom malo deblji sloj prozirnog belog laka na polovinu nokta, od sredina ka vrhovima.
  • Ddoajte još jedan sloj prozirnog belog laka na ¼ nokatne ploče, opet prema vrhovima. Ako želite, nanesite dodatni sloj na sam vrh, za tamniji efekat.
  • Zavrđite sve sjajnim top coat-om.
@faizlies Love these barbie inspired nails just in time for the barbie movie premier! Using @OPI in bubble bath for the base, and #izemi syrup gels from @Sweetie Nail Supply #opi #nail #gelnails #beginnernailtech #nailsathome #fyp #foryoupage #nailsart #tutorial #nailtutorial #gelnailstutorial #diynailsathome #nailtech #ombrenails #barbiedoll #barbienails🎀💖 #barbienails #barbienailsart ♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] [Extended] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Pročitajte još i: “Lip Gloss Nails” – manikir u trendu za super sjajne nokte

error: Content is protected !!