“Lip gloss nails” – manikir trend za super sjajne nokte

lip gloss nokti
Instagram/Printscreen

“Glazed Donut” nokti, “Blush” manikir, “Leather” nokti su sam neki od trendova iz godine za nama. Eksperimentisanje sa manikirom je zabavno, ali nekada je dobro resetovati sve, u korist nečeg jednostavnog i suptilnog. Upoznajte se sa “lip gloss” noktima, novom varijantom klasičnih bledo roze noktiju koji se sijaju poput sjaja za usne!

Kakvi su tačno “lip gloss” nokti?

Ovaj manikir inspirisan je sjajem za usne, omiljenim make-up proizvodom iz mladosti svake od nas. Naravno, ne tvrdimo da nokte namažete sjajem za usne, jer bi to bio lepjivi haos. Ali, samo da se inspirišete njim: dakle, želite lagani, prozirni sloj boje, sa izuzetno sjajnim, blistavim finišpm. Baš kao što jedan nanos pink sjaja za usne daje život i svetlo vašim usnama, tako će i ovaj manikir  stil izgledati fantastično na svim dužinama i formama noktiju. Bilo da nosite špicasti stileto, kratke četvrtaste nokte, ili duge ovalne, “lip gloss” nokti su kao mala crna haljina u svetu manikira: uvek u trendu i lako prilagodljivi vašem tonu kože, ličnom stilu i dnevnoj rutini.

View this post on Instagram

A post shared by GELCARE® (@gelcare.official)

Kako je nastao trend?

“Lip gloss” manikir ima svoje korene u postojećim trendovima, a to su “jelly nails” (jarki, ali prozirni nanos boje, poput želea), kontroverzni minimalistčki “clean girl” manikir, kao i šimerasti, sedefasti “glazed donut” manikir. Manikir inspirisan sjajem za usne je zapravo miks svih ovih trendova.

Iako su klasični “lip gloss” nokti svetlo roze boje izuzetnog sjaja, to ne znači da se morate držati tačne formule kako biste dobili ovaj look. Na TikToku možete naći razne varijente: od super sheer žele noktiju, pa do klasične sheer pink boje i super sjajnih prirodno rozih tonova.

Lip gloss nokti nisu nužno neka inovacija, već više pametan naziv za postojeći manikir stil. Ovo je neutralna verzija “jelly nails” trenda, koji je bio popularan tokom leta.

Povezano: Baza za lak i nadlak – isti ili različiti?

Kako da dobijete ovaj izgled?

Birajte svetlo roze i sheer roze kremaste lakove, bez šljokica, koij daju taj poluprozirni, sjajni neutralni look. Ako želite dodatni sjaj, birajte gel-lakove, jer su viskozniji i daju bolji sjaj. Birajte i mlečno roze boje, koje se blago proziru na noktu. Naravno, sjajni top coat je ključ za ovaj look, a savršene izmanikirane zanoktice su završnica bez koje ne možete. Zato temeljno uklonite zanoktice pre manikira, ili uradite salonski ruski manikir koji će dati najčisti izgled, savršen za “lip gloss” nails.

Pročitajte još i: 5 anikir trendova koji će biti popularni u 2023.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!