Trendy manikir “staklene cipelice” će vam doneti momenat Pepeljuge iz bajke

manikir staklenih cipelica
Instagram/Printscreen

Sa zvaničnim početkom leta za samo nekoliko nedelja, primamljivo je da se okrenete ka neprozirnim pastelnim lakovima. Ali pojavljuje se novi trend staklenih noktiju. „Glass slipper mani“, odnosno manikir u stilu staklene cipelice, nazvan i kreiran od strane slavnog manikir artista Toma Bačika, je najnovija varijanta glazed donut noktiju, koje smo čekali da pokažemo uz preplanuli ten.

Manikir u stilu staklenih cipelica

Loren Sančez je predstavila izgled na Met Gala 2024. kao savršen biserni dodatak njenoj crnoj haljini Oscar de la Renta bez naramenica, sa reflektivnim ukrasima punoj suknji u obliku cveća. Osvrnuvši se na efekat razbijenog stakla i bajkovitu interpretaciju teme „Vrt vremena“ Met Gale, Tom je napisao svoj Instagram post: „Uklapajući u singeriji i savršenstvo vitraža njene haljine @oscardelarenta po meri, želeli smo da nokti budu veoma ženstveni i elegantni poput meke difuzije svetlosti prozirnog stakla koje se preliva.”

View this post on Instagram

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Kako da rekreirate ovaj izgled?

Da bi ponovo stvorila Pepeljugine legendarne staklene cipelice, Loren je nosila uredne, dugačke, bademaste gel nokte. Tom je stavio malo sitnih bledo ružičastih metalnih ljuskica sa mrljama ledeno plave i zelene pre nego što ih je fiksirao prozirnim gel lakom za nokte sa efektom stakla kako bi postigao željeni završni sjaj. Sve pre nego što je ručno oslikao minijaturnu belu ružu na jednom malom prstu „da bi dodao malo dodatne ličnosti“, rekao je. Ružičaste staklene cipelice karakteriše prizmatično svetlucanje, a ne teški sjaj ili hromatski metalni sloj na notkima. Iznad svega, ovaj manikir je fin je i tako reflektuje svetlost, i garantovano otkriva čitav spektar pastelnih nijansi u zlatnom satu.

Ne možemo vam obećati princa na kraju noći, ali garantovano ćete dobiti gomilu komplimenata za ovaj manikir.

Pročitajte još i – Pink Jelly Glaze je nova verzija Glazed Donut manikira i idealna je za leto

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!