3 predloga kako da ovog leta mirišete nezaboravno + DARIVANJE!

Kada su topli letnji dani pred nama, svi posežemo za osveženjem, pa nam u skladu sa tim više prijaju i sveži i lagani mirisi, poput voćnih, citrusnih i cvetnih nota. Od svih kozmetničkih proizvoda koje svakodnevno koristimo, parfem najviše ističe ličnost i ima moć da otključa uspomene i emocije, ali i da učestvuje u stvaranju novih. Imajući sve u vidu, kompanija Avon je ovog leta predstavila tri hit mirisa koja će savršeno upotpuniti vaše letnje dane i noći.

Za ljubitelje voćnih nota predlažemo Célèbre toaletnu vodu koja u sebi ima kombinaciju sočne dinje, crvenog bobičastog voća i nežnog jasmina. Ovakva mešavina podsećaće vas na bezbrižne i radosne letnje dane.


Cvetni mirisi su neizostavni letnji aksesoar koji neprestano inspiriše. Zato predlažemo da probate Perceive parfem, koji u svojoj bočici čuva kombinaciju svežih i senzualnih nota frezije, kruške i mošusa. Pratiće vas uz sve one čarobne trenutke koji su mogući samo leti.

Letnje noći i izlaske upotpuniće i učiniti nezaboravnim Passion Dance toaletna voda. Miks crnog narcisa, opojne ruže i baršunaste sandalovine nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ova toaletna voda biće sjajan izbor za one koji žele da ostave snažan utisak i da probude čula.

Pored ovih letnjih mirisa, moći ćete da uživate i u širokoj paleti Avon mini mirisa, koji lako mogu stati u torbicu za svaki dan kao i u neseser za put. Mini mirisi u pakovanju od 10ml, mogu biti uz vas i ulepšati svojim notama svaki trenutak ovog leta. Učinite ovo leto nezaboravnim uz Avon parfeme!

kako da mirisete

Célèbre toaletna voda po ceni od 629 dinara, Perceive parfem po ceni od 999 dinara,Passion Dance toaletna voda po ceni od 629 dinara, kao i mini mirisi po ceni od 299 dinara, dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Od sada Avon proizvode možete da poručite online i stižu direktno na vašu adresu!


DARIVANJE na našem Instagram profilu lepotica.rs

U saradnji sa @avonsrbija darujemo čak 5 setova od kojih svaki sadrži 3 mirisa u full size i 3 mirisa u mini izdanju i to:⁣ 

  • Célèbre toaletnu vodu i mini miris
  • Perceive parfem i mini miris 
  • Passion Dance toaletnu vodu i mini miris. 

Srećno svima!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!