Kalifornijsko sunce u bočici: Novi AVON Flashlight FX iluminator

AVON Flashlight FX iluminator

Kada kažemo leto, pomislimo na tople zrake sunca koji miluju kožu, preplanuli ten, palme i minimalni make-up. Inspiracija su nam “Cali girls” i njihovo umeće da deluju blistavo i zanosno uz samo par kapi sjaja. Zato nam je ovog leta kompanija AVON pripremila sjaj kalifornijskog sunca u bočici – upoznajte AVON Flashlight FX iluminator u kapima!

Poslednjih nekoliko sezona, u fokusu je no make-up make-up: šminka koja na potpuno prirodan način naglašava lepe crte lica. Pošto visoke letnje temperature ne dozvoljavaju teži make-up, čini se da je ovo trend koji želimo da prigrlimo!

Osunčana blistava koža, sa strobing efektom je sve što nam treba ovog leta, a uz novi AVON Flashlight FX iluminator lako je postići “Cali girl” izgled. U nastavku pročitajte naše utiske o hot trendy proizvodu koji je pokupio naše simpatije!

AVON Flashlight FX iluminator

AVON Flashlight FX iluminator: nijanse

AVON Flashlight FX iluminator nam dolazi u tri nijanse, koje ostavljaju bronzani, biserni ili ružičasti trag na licu. Ove moćne, pigmentovane kapi prefinjenog odsjaja učiniće preplanulu kožu još glamuroznijom, a najbolje od svega je što je Flashlight FX iluminator – višenamenski proizvod!

Pakovanje AVON Flashlight FX iluminatora je veoma luksuzno: masivna bočica od matiranog stakla, ukrašena kalifornijskim palmama nagoveštava kvalitet proizvoda koji se krije unutra. Zapremina proizvoda je 14 ml, što je prilično izdašno, s obzirom na minimalno doziranje. Kvalitetna staklena pipeta omogućava preciznu aplikaciju iluminatora, bilo da želite da nanesete samo jednu kap proizvoda ili veću količinu.

AVON Flashlight FX iluminator

Nijanse AVON Flashlight FX iluminatora su sledeće:

  • Get Lit – bronzana nijansa metalik finiša
  • Stage Glow – nežno ružičasta nijansa metalik finiša
  • Flickering Lights – hladna biserna nijansa, sa ljubičastim gliterom

Nijansa Get lit – bronzani sjaj kože

Ovo je nežna bronzana boja, čija je nijansa idealno dozirana tako da odgovara i svetlijoj i tamnijoj puti. Pravi letnji proizvod, koji će naglasiti preplanulost kože. Get Lit je odličan izbor ako volite bronzani izgled, na samo lica, već i čitavog tela!

Bonus savet: predlažemo da Get Lit iluminator nanesete kako biste naglasili i lepotu dekoltea: na ramena i ključne kosti! Možete ga pomešati sa mlekom za telo i naneti po celom telu, za zanosan “bronze goddess” izgled!

AVON Flashlight FX iluminator
Flashlight FX iluminator u nijansi Get Lit

Nijansa Stage Glow – ružičasti sjaj kože

Za ljubiteljke ružičastog sjaja na koži, savetujemo im da odaberu nijansu Stage Glow. Sveža pink nijansa pune pigmentacije i metalik odsjaja odgovaraće vam ako imate hladni podton kože. Nanošenjem na jagodice, dobićete instant sjaj i svežinu, koja će ten učiniti odmornijim i mlađim.

Bonus savet: nijansu Stage Glow možete koristiti i kao tečno rumenilo! Nanesite je četkicom za buffing i utrljajte na obraze. Ako želite da smanjite intenzitet sjaja, samo ga fiksirajte transparentnim puderom u prahu.

AVON Flashlight FX iluminator
Flashlight FX iluminator u nijansi Stage Glow

Nijansa Flickering Lights – biserni sjaj kože

Flickering Lights je jedna posebna nijansa koja može da posluži kao višenamenski proizvod! Osnova je ledena biserna beličasta boja, nešto ređe teksture, ispunjena iridescentnim ljubičastim gliterom. Ova nijansa nema metalik finiš kao prethodne, već transparentniju teksturu, koja je idealna za suptilni sjaj. Idealno se slaže sa hladnijim tonovima šminke – uz nju kombinujte ljubičaste, plave i zelene senke na očima.

Bonus savet: Flickering Lights iluminator nanesite na dekolte, za raskošan sjaj biste u letnjim haljinama. Takođe, nanesite je u unutrašnji ugao oka i ispod obrve, za otvoreniji pogled.

AVON Flashlight FX iluminator
Flashlight FX iluminator u nijansi Flickering Lights

Nanošenje i trajnost

AVON Flashlight FX tečni iluminatori su sjajan višenamenski proizvod – nanose se na visoke tačke lica, ali i tela! To su:

  • vrhovi jagodica
  • kost ispod obrve
  • unutrašnji ugao oka
  • iznad usne (Kupidonov luk)
  • vrh nosa
  • vrhovi ramena
  • ključne kosti
AVON Flashlight FX iluminator
Predlog make-up izgleda uz Flashlight FX iluminator

Možete umešati jednu kap proizvoda u malo tečnog pudera i naneti na lice za blistavi ten. Ove kapi možete pomešati sa mlekom za telo i na taj način ga nanositi na noge, ruke i po čitavom telu! Na kraju – AVON Flashlight FX iluminator se može koristiti i kao senka za oči, za najbrže letnje šminkanje.

AVON Flashlight FX iluminatori se veoma lako apliciraju i blendaju: dovoljna je kapljica za jednu zonu lica, koju ćete odmah utrljati sintetičkom četkicom sa ravnom površinom. Dobar efekat se dobija i ako ga izblendate prstima ili beauty blenderom.

swatch
Swatch svih nijansi: Get lit / Flickering Lights / Stage Glow

Morate brzo raditi sa njima, jer kada se osuše – zaista ne mrdaju, dok ne odlučite da skinete šminku. Ovo je veliki plus, jer se proizvodi ovog tipa koriste uglavnom leti, kada se sva šminka topi od sunca. Ne preslikavaju se na odeću, ali savetujemo da se obučete tek nakon što se iluminator na telu dobro osuši.

Naše konačno mišljenje

Ako ove sezone želite da minimizujete make-up za svaki dan, ili razmišljate o make-up neseseru za letovanje – AVON Flashlight FX iluminator je JEDINI proizvod koji vam je dovoljan za summer make-up, pored omiljene maskare. Višenamenski proizvod koji je veoma izdašan – možete ga koristiti za šminkanje očiju, lica i tela.

Trajnost i pigmentacija su vrhunski, a odabir nijansi takav da će svako pronaći barem jednu za sebe!

AVON Flashlight FX iluminator

Cena i poručivanje

AVON Flashlight FX iluminatori su dostupni za poručivanje kod AVON dama i preko web-adrese na OVOM linku, po sniženoj ceni od samo 899 RSD!

Ne zaboravite da prelistate novi AVON katalog, u kojem vas čekuju i ostali letnji make-up noviteti!

error: Content is protected !!