Upoznajte japanski ritual nege kože uz Avon Mission Y liniju

AVON Mission Y

Ako bismo mogli da izdvojimo jedan vodeći “skincare” trend u poslednjih par godina, to bi svakako bila azijska nega kože! Zapadni svet je fasciniran baršunastom kožom i “glass skin” efektom žena sa Dalekog Istoka. Ako želite da i vi probate originalne japanske recepture za negu kože, sada je to moguće uz AVON Mission Y liniju za negu kože!

Tajna Japanki: Nega u više slojeva

Višeslojna nega kože je verovatno najvažniji postulat japanske nege kože koji treba da usvojimo: nakon temeljnog čišćenja kože, hidratacija poćinje nanošenjem najlaganijih i najkoncentrovanijih formula, poput losiona, zatim sledi hidrator u vidu emulzije ili mleka, a na kraju se sve to “zaključava” slojem kreme koji stvara zaštitnu barijeru na koži.

Zato je kompanija AVON donela direktno iz Japana jedinstvenu, premium liniju za negu kože, koja se tamo i proizvodi. AVON Mission Y linija se zasniva na tehnologiji koja poštuje prirodu i tradiciju japanskog podneblja. Osnova su japanski rituali nege, sa svega 4 koraka, u kojima Japanke uživaju negujući kožu.

AVON Mission Y

AVON Mission Y linija: protiv prvih znakova starenja

AVON Mission Y linija sadrži četiri proizvoda, koji su kreirani kao odgovor na potrebe kože žena u 30-im godinama, a to su prvi znakovi starenja: fine linije, gubitak sjaja kože, dehidriranost. Osnovni sastojak ove linije je trostruko fermentisani kvasac, bogat izvor vitamina, minerala, aminokiselina i antioksidanata.

Uz kvasac, ostali dragoceni sastojci koji čine ovu formulu tako efikasnom i luksuznom su:

  • probiotik lactobacillus
  • ekstrakt nara
  • ekstrakt stabljike lingzi pečurke
  • holesterol kao prirodni lipid
  • hidrolizovana svila

U nastavku pročitajte naše utiske o celoj AVON Mission Y liniji za negu kože!

AVON Mission Y Nežna pena za čišćenje lica, 100 g

AVON Mission Y pena za čišćenje lica je idealan proizvod za započinjanje japanskog rituala nege. Radi se o veoma gustoj kremastoj teksturi, koja se u dodiru sa vodom pretvara u penušavo sredstvo za dubinsko, ali nežno čišćenje lica. Potrebna je veoma mala količina, za jednu upotrebu: svega zrno graška. Nakon skidanja šminke, potrebno je da nanesete na prste malu količinu pene, dodate vodu i pretvorite formulu u luksuznu penu.

AVON Mission Y

Preporučujemo da penu utrljavate u lice barem 30 sekundi, kako bi razložila sve nečistoće iz pora: sebum, ostatke šminke, kao i čestice zagađenja, koje znaju da se natalože duboko u porama. Nakon umivanja, koža je škriputavo čista, ali ujedno meka i hidrirana – bez ikakvog osećaja zategnutosti.

Penu možete poručiti na OVOM linku, po ceni od 3300 RSD.

AVON Mission Y Intenzivni hidratantni losion 150 ml

Tečni losioni u vidu hidratora su no. 1 proizvod u Japanu – sada shvatamo i zašto! U elegantnoj bočici sa malim otvorom, nalazi se luksuzna super-hidrirajuća formula, koja predstavlja drugi korak u japanskom ritualu. Intenzivni hidratantni lsoion služi za vraćanje pH vrednosti koži koja se menja čišćenjem. Korišćenje je veoma lako: nekoliko kapi istresete u dlan i potom utapkate na kožu posle čišćenja. Losion nema nikakav miris, što je odlično za osetljive tipove kože.

AVON Mission Y

Koža biva hidrirana, kao da je “popila” čašu vode – bez ikakvog lepljivog sloja, veoma brzo se upija, što ubrzava celu rutinu. Posle upotrebe losiona, koža je neverovatno nežna i meka, i spremna da dalje apsorbuje hranljive sastojke iz formula koja slede. Savetujemo da ga korisitite metodom utapkavanja u kožu, radi optimalnog efekta, baš kao što Japanke rade!

Losion možete poručiti na OVOM linku, po ceni od 4300 RSD.

AVON Mission Y Koncentrovana esencijalna ulja u mleku 100 ml

Korak no. 3 je proizvod koji će svako voleti – esencijalna ulja u formi laganog, vodenog mleka svilene teksture. Radi se o jedinstvenom proizvodu koji nema svoj pandan na našem tržištu. Za razliku od mleka za čišćenje kože, ovo mleko je vrsta hidratora, koji pojačava efekat hidratacije. Nanosi se kao i losion: istrese se manja količina na vrhove prstiju i potom se nežno umasira na celo lice i vrat. Brzo se upija, i kožu ostavlja jedrom, punijom i mekanom.

AVON Mission Y

Mleko sadrži dodatne hranljive prirodne sastojke poput maslinovog ulja i skvalana. Efekat koji ostavlja na koži nakon nekoliko dana upotrebe je sjajan: dubinska lagana hidratacija koja nimalo ne opterećuje kožu.

Mleko možete poručiti na OVOM linku, po ceni od 4300 RSD.

AVON Mission Y Hranljiva dnevna i noćna krema 30 g

Finalni korak japanskog rituala nege se završava AVON Mission Y hranljivom kremom. Minimalističko pakovanje krije laganu formulu koja predstvlja dnevnu, ali i noćnu negu. Krema ima blag, skoro neprimetan miris, a njena tekstura je srednje bogata: dovoljno lagana da ne masti kožu, a dovoljno hranljiva i bogata da je zaštiti. Po nanošenju, koža je veoma brzo upija, ostavljajući tanki nevidljivi film na koži.

AVON Mission Y

Sloj hranljive kreme “zaključava” sve dragocene sastojke iz prethodnih koraka, tako da oni ostaju duboko u koži. AVON Mission Y krema je savršena i kao podloga za šminku. Preporučujemo je kao dnevnu i noćnu negu za sve tipove kože, jer je formula kreme idealne gustine i teksture da odgovara svima.

Kremu možete poručiti na OVOM linku, po ceni od 5300 RSD.

Krajnji rezultat:

Nakon dugoročne upotrebe kompletnog AVON Mission Y rituala, primetili smo mekšu, nahranjeniju kožu, koja je puna, jedra, i svetlija. Fine linije i znaci dehidratacije su značajno umanjeni, a opšti utisak je blistavija i podmlađenija koža. Dodatni efekat uživanja i relaksacije čini ovaj ritual primamljivim, tako da ga sa oduševljenjem preporučujemo da ga isprobate!

AVON Mission Y Eclat: nega za 45+

Pored AVON Mission Y linije za negu kože u 30-im godinama, postoji i luksuzna Mission Eclat linija za uzrast 45+ i zrelu kožu. Ova liinija se zasnova na molekulu microRNA (koji je nagrađen Nobelovom nagradom), ekstraktu smeđih algi i Chipni ekstraktu. AVON Mission Eclat linija sadrži lukuznu penu za čišćenje, intenzivni hidratantni losion, regenerativnu dnevnu i noćnu kremu kao i podmlađujući kremu za predeo oko očiju i usana. Više o AVON Mission Eclat liniji pročitajte OVDE.

AVON Mission Y

Više o AVON Mission ritualima pročitajte OVDE, i ne zaboravite da prelistate novu AVON e-brošuru za najbolje ponude i popuste!

error: Content is protected !!