Crveni karmin za svaki ten: AVON True Color Perfectly Matte ruževi za usne

AVON True Color Perfectly Matte RED

Jedan od najženstvenijih make-up simbola, crveni karmin je klasika koja ne prolazi! Crvene usne će uvek izgledati odvažno, sočno i neodoljivo. Ipak, ne smemo zaboraviti da se nijansa crvenog karmina mora uklapati sa tenom, i to je razlog zašto žene izbegavaju da ga nose. Zato ovog proleća možete odabrati svoju savršenu crvenu nijansu karmina, uz AVON True Color Perfectly Matte liniju ruževe za usne, koji su kreirani za svaki podton kože – i garantujemo da će vam barem jedna nijansa savršeno odgovarati!

Crvene usne odišu strašću, senzualnošću i seksepilom: kao znak moći i otpora tokom istorije, oduvek su označavale znak ženske neustrašivosti. Ova klasika je danas svima dostupna, a to znači da verovatno svaka od nas poseduje barem jedan crveni karmin u svom neseseru, ali ga nerado nosi. Zašto je to tako?

Crveni karmini i podton kože

Najverovatnije vaš crveni karmin nije idealnog podtona za vaš ten: ako ste hladnog podtona (rozikast ten, plava boja vena), vama će odgovarati ruževi hladnog tona (sa plavim i ljubičastom podtonovima). Ako ste toplog podtona (žućkast ten, zelena boja vena), vaš idealni crveni ruž ima narandžaste, terakota i koralne podtonove, a ako ste neutralnog podtona, birajte “true red” nijanse koje ne vuku ni na plavo ni na naranždasto.

AVON True Color Perfectly Matte RED
Hladni, neutralni i topli podton kože

Imajući ovu make-up problematiku u vidu, kompanija AVON je promenila pakovanje dobro poznatih crvenih mat nijansi True Color Perfectly Matte ruževa, podeljenih prema 3 podtona: hladnom, neutralnom i toplom. U nastavku pročitajte našu recenziju ovih ruževa!

AVON True Color Perfectly Matte ruževi za usne

O najpoznatijoj AVON liniji ruževa za usne – True Color Perfectly Matte, dovoljno govori činjenica da se u svetu, na svakih 8 sekundi, proda jedan ruž iz ove linije. Sada su crveni mat ruževi u fokusu, a ova linija sadrži 9 nijansi, kreiranih za sva tri podtona kože: po 3 nijanse za topli, hladni i neutralni podton.

Klasično “bullet” pakovanje AVON-ovih karmina je ulepšano novim crvenim poklopcem i natpisom RED. Elegantni dizajn pakovanja već nagoveštava luksuznu formulu proizvoda koji se krije unutra.

AVON True Color Perfectly Matte RED

Formula ruževa i trajnost

True Color Perfectly Matte linija ruževa za usne donosi ugodnu somotsku mat formulu, koja ne isušuje usne, svilenkastog nanosa. Ruž veoma lako klizi preko usana, a već u prvom nanosu ostavlja pun pigment boje. Ovo je jedna od retkih mat formulacija koja će odgovarati svim usnama, čak i suvim.

Trajnost AVON True Color Perfectly Matte ruževa za usne je izuzetna za ovaj tip proizvoda: može da izdrži piće, pa čak i ručak, a trajnost ide čak i do 5 sati. Kod nanošenja crvenog karmina, uvek savetujemo prethodno konturisanje oblika usne crvenom olovkom. Tako ćete dobiti precizniji okvir za aplikaciju ruža, a vaše usne će imati jasnu i preciznu konturu.

AVON True Color Perfectly Matte RED

Nijanse True Color Perfectly Matte ruževa

AVON True Color Perfectly Matte ruževi za usne dolaze u 9 nijansi, specijalno kreiranih za 3 podtona kože:

Hladni podton

Nijanse kreirane za dame rozikastog tena, kojima bolje stoji srebrni nakit i koje biraju ružičasti podton tečnog pudera. To su nijanse:

  • Rose Red: klasična duboka crvena boja, plavog podtona
  • Ruby Kiss: malina crvena boja, sa primesom ciklame
  • Wild Cherry: duboka ljubičasto crvena, sa berry podtonovima
AVON True Color Perfectly Matte RED
Rose Red, Ruby Kiss, Wild Cherry

Neutralni podton

Nijanse kreirane za dame neutralnog podtona kože, čiji ten ne vuče ni na ružičasto, ni na žuto, a dobro im stoje i toplije i hladnije boje. To su nijanse:

  • Everyday Red: svetlija crvena nijansa, neutralnog podtona, idealna za svaki dan
  • Truest Red: jarka crvena nijansa
  • Crimson Tide: terakota boja, braonkasta za crvenim tonovima
AVON True Color Perfectly Matte RED
Everyday Red, Truest Red, Crimson Tide

Topli podton

Nijanse dizajnirane za dame toplog žućkastog ili maslinastog tena, koje biraju tečne pudere sa žutim pigmentom, i kojima bolje stoji zlatan nakin i bronzano-bakarni tonovi šminke. To su nijanse:

  • Coral Fever: svetla koralna boja, sa narandžastim pigmetom
  • Red Supreme: holivudski crvena nijansa, toplog podtona
  • Sunbaked Red: topla boja paradajza, sa primesom narandžastih nota
AVON True Color Perfectly Matte RED
Coral Fever, Red Supreme, Sunbaked Red

AVON True Color Perfectly Matte ruževe za usne možete poručiti po specijalnoj ceni od samo 299 RSD, klikom na OVAJ link.

Swatch svih nijansi možete pogledati ovde:

AVON True Color Perfectly Matte RED
Swatch svih 9 nijansi – odozgo na dole: tople, neutralne, hladne nijanse

Preko 30 nijansi mat ruževa uz AVON paleti boja!

Ohrabrujemo vas da ovog proleća zaronite u svet crvenih ruževa, jer garantujemo da kada pronađete onu idealnu nijansu, komplimenti neće izostati! Ako preferirate druge nijanse za svakodnevnu šminku, AVON je pripremio rulet boja od preko 30 nijansi True Color Perfectly Matte ruževa, koje su takođe podeljene prema podtonovima. Sve nijanse AVON mat ruževa pogledajte na OVOM linku.

Ne zaboravite da prelistate aktuelnu AVON brošuru, jer je u toku kampanja 7/2019, sa mnoštvo proizvoda po sjajnim cenama, kao i uvek.

error: Content is protected !!