Hijaluron kao “must-have” sastojak ove zime

hijaluronska kiselina

Da li ste već osigurali hirataciju svoje kože ove zime?

Hijaluronska kiselina kao kozmetički sastojak

Hijaluronska kiselina jedan je od najpoznatijih preparata beauty industrije koja je dostupna u različitim vrstama kozmetičkih proizvoda, uključujući kreme, gelove i serume, ali i masti, kapi za oči i tablete.U pitanju je prirodna gelasta supstanca koja se nalazi u većini organa našeg tela, dok se najveće količine nalaze u koži, očima i zglobovima. Tokom života, njena se količina u koži smanjuje.

hijaluronska kiselina

Kompanija Avon pripremila je lepu novinu za sve dame koje žele da uvedu hijaluronsku kiselinu kao element svakodnevne rutine i pruže svojoj koži adekvatnu negu, pogotovo tokom zimskog perioda. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline.

Kako funkcioniše hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina deluje tako što vezuje vodu i na taj način koži pruža neophodnu vlažnost. Korišćenjem kozmetike i preparata kao što je Anew serum na bazi hijaluronske kiseline, koža dobija neophodnu hidrataciju, pa izgleda mlađe, lepše i svežije. Serumi za lice stvaraju višestruke benefite za našu kožu.Formula Anew seruma sa 3,5% hijaluronske kiseline ima i dodatno napredno trostruko dejstvo jer hidrira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija i podiže nivo hijalurona u koži, čineći je jedrom i blistavom.

Svi proizvodi iz Anew kolekcije su dermatološki, alergološki i klinički ispitani, testirani su na različitim tipovima i tonovima kože. Hijaluronska kiselina hidrira gornje slojeve kože (epiderma) pa odgovara svim tipovima kože, naročito suvim, ali i masnim osetljivim kožama sa dehidriranom površinom. Uz ostale proizvode koje koristite, Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline, može značajno da poboljša izgled vaše kože, da definiše konture, da joj vrati volumen i sjaj, da je učvrsti, a pored toga ima i antioksidantska dejstva.

Avon Anew serum – cena i dostupnost

Novi Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline dostupan je u brošuri od 1. januara po ceni od 1.790 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Isprobajte novi Anew serum

U saradnji sa Avon Srbija poklanjamo vam čak 5 Anew seruma. Kliknite na Instagram post da učestvujete!

error: Content is protected !!