Boja kose koja ne bledi između dva farbanja uz Moroccanoil!

moroccanoil color complete

Spremite se za revoluciju u održavanju dugotajnosti boje kose koja dolazi iz Moroccanoil laboratorija: u pitanju je inovacija u svetu koloracije kose u vidu kompletnog 360° režima protiv faktora izbleđivanja boje. Inovativna nega pre i posle procesa koloracije omogućava da zadržite čak do 90% pigmenata boje između dva farbanja. To je Color Complete linija kuće Moroccanoil, koja je nedavno predstavljena u Beogradu!

Kompanija DAMB d.o.o. sa kojima godinama uspešno sarađujemo dovela je na naše tržište poslednju inovaciju iz Moroccanoil kuće, Color Complete liniju proizvoda, koja je prezentovana na Moroccanoil Look&Learn seminaru održanom 4.12.2018. u hotelu Hilton.

Događaj je okupio oko 150 profesionalaca, frizera i predstavnika medija koji su imali prilike da se upoznaju sa poslednjom inovacijom protiv izbleđivanja bojene kose. Seminar je vodio istaknuti edukator Moroccanoila-a, frizer Angelo Fraccica u saradnji sa frizerom Branislavom Komazecom.

moroccanoil color complete

Faktori koji utiču na izbleđivanje boje kose

Izbleđivanje boje je problem sa kojim se suočava svaka dama koja farba kosu: svima je dobro poznat ružan mesingani ton smeđe bojene kose, topli žuti ton plave ili bledo narandžast kod crvene. Ovo se dešava kao rezultat delovanja nekoliko faktora koji utiču na brže ispiranje boje, a to su:

  • hemijska oštećenja dlake (blanš, trajno ispravljanje)
  • mehanička oštećenja dlake (češljanje, vezivanje kose)
  • toplotno oštećenje dlake (feniranje i stajling aparati),
  • disbalans kože glave
  • proces oksidacije (sredinsko zagađenje, UV zračenje).

Patentirana tehnologija Color Complete linije

Ovo su stručnjaci iz Moroccanoil-a imali na umu, te su krerali kompletan režim nege koja se bori protiv ovih faktora, a to je Color Complete linija proizvoda. Ona se zasniva na dve ekskluzivne i patentirane tehnologije, koja omogućava duže zadržavanja molekula boje unutar dlake i istovremene nege, koja doseže do korteksa dlake:

  • ArganID™ – jonski sistem mikro-čestica koje pozitivnim naelektrisanjem natapaju arganovo ulje dubinski u korteks dlake

  • COLORLINK™ – stvara unakrsne veze u keratinskoj strukturi, čineći da se molekuli boje “zarobe” unutar njega, kako bi se stvorio zaštitni omotač koji umanjuje ispiranje boje.

moroccanoil color complete

Moroccanoil Color Complete linija

Cela Moroccanoil Color Complete linija se sastoji od proizvoda namenjenih:

  • ChromaTech profesionalnoj usluzi u salonu, koja priprema i finišira uslugu kolorizacije kose uz pomoć Color Complete PRIME-a, prajmera pre farbanja i Color Complete POST-a, hermetika posle farbanja, kako bi se osiguralo ravnomerno taloženje pigmenta i minimizovalo ispiranje boje.

  • Održavanju kod kuće, koje produžava rezultate ChromaTech usluge, a sastoji se od Color Complete Color Continue šampona, balzama i leave-in Protect&Prevent regeneratora bez ispiranja.

Poručite Color Continue šampon OVDE, balzam OVDE i leave-in sprej za zaštitu farbane kose OVDE.

Predlažemo da isprobajte kompletan kućni režim nege uz Moroccanoil COLOR COMPLETE Home set:

color continuoe set

Angelo Fraccica je objasnio da je neophodno da se Color Complete linija sprovodi kao režim nege. Ovaj režim počinje u salonu uslugom ChromaTech, a nastavlja se kod kuće Color Continue negom, nakon čega se klijent ponovo vraća u salon kada dodje vreme za ponovno farbanje.

Zaista revolucionaran pristup problemu koji je star koliko i samo farbanje kose. Svi proizvodi su obogaćeni uljem argana i sastojcima poput naprednog derivata glukoze, polimera za zaštitu boje kao i pomenute tehnologije ArganID i Color Link.

moroccanoil color complete

Moroccanoil – poznato ime u svetu profesionalne nege kose

Moroccanoil je kompanija čiji svi proizvodi sadrže arganovo ulje, i da postoje već 11 godina. Kultni proizvod Moroccanoila-je Argan Oil Treatment, uljani tretman za oporavak kose. Njegova receptura je strogo čuvana tajna, a koriste ga najpoznatiji svetski frizeri i poznate ličnosti.

Prezentacija Moroccanoil Color Complete linije je bila veoma zanimljiva i uspešna, a ujedno je izazvala veliko interesovanje frizera i profesionalaca. Zahvaljujemo se kompaniji DAMB d.o.o. na pozivu i fenomenalnoj organizaciji događaja.

error: Content is protected !!