Novo iz Avon-a: Alpha parfem za Nju i Njega + 2 POKLON seta za vas!

By  |  0 Comments

„Osvojite svet zajedno!“ Uz novi Avon Alpha parfem za Nju i Njega i vi možete da podignete svoje samopouzdanje i zajedno odišete elegancijom i sofisticiranošću! Sve što vam je potrebno je nekoliko kapljica novog parfema i spremni ste da osvojite svet i postanete primer drugima!

Avon Alpha parfemi za savršeni par!

Ona je nežna, prefinjena i senzualna. On je poznat po svom šarmu, odlučnim potezima i ambicioznim ciljevima… Postoje parovi koji su prirodno kompatibilni, konstantno se oseća njihova međusobna privlačnost i čini se da upotpunjuju jedno drugo. Samim tim doživljavamo ih kao neraskidivu celinu, savršen par koji privlači pažnju gde god da se pojavi.

Jedinstvena mirisna nota zrelih malina u parfemu za Nju, koja dominira nad nežnim cvetom lokvanja, naglasiće vašu ženstvenu i zavodljivu stranu ličnosti, dok će kombinacija blistavog bergamonta i lavande istaknuti snagu i privlačnost vašeg muškarca.

Alpha parfem dostupan je u Avon brošuri koja će važiti od 18. avgusta do 7. septembra. Parfem za Nju možete poručiti po ceni od 1590 dinara, dok za dodatnih 99 dinara možete dobiti i losion za telo ili parfemisani sprej. Ukoliko poručite parfem za Njega, po ceni od 1390 dinara, za samo 99 dinara možete da dobijete i gel za tuširanje ili dezodorans za muškarce. Parfeme možete poručiti i putem veb stranice www.avon.rs.

Budite i vi savršen par!

Lepotica vam poklanja 2 čarobna Avon Alpha seta koja čine:

  • parfem za nju
  • parfem za njega
  • dezodorans ženski
  • losion za telo ženski
  • gel za tuširanje muški.

Kako da osvojite ovaj čaroban Avon set pogledajte OVDE.

avon alpha

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!