Novo iz Eucerina® – CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+

nove eucerin cc kreme

Eucerin® je predstavio novu CC kremu koja osim što koži daje ujednačen ten, pruža joj i visoku zaštitu od sunca. CC krema za zaštitu lica od sunca SPF 50+ dolazi u dve nijanse, za svetliji i tamniji ten.

Za letnji ten bez kompromisa

Preplanuli ten izgleda lepše i mladalačkije. To ne znači da morate da svoju kožu izlažete rizicima koje sa sobom nosi sunčanje. Rešenje može biti kombinacija pudera i kreme za negu sa visokim zaštitnim faktorom. Ipak, ona malo kome prija. Zato će vas obradovati Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+. One objedinjuju zaštitu od sunca sa svojstvima CC krema!

Eucerin® CC (color correction) kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ su kreme sa veoma visokom UV zaštitom, biološkom zaštitom ćelija i efektom trenutnog ujednačavanja tena za osobe sa svetlim i tamnijim tenom.

cc kreme eucerin spf 50

Blistav ten i vrhunska zaštita

Eucerin® CC kreme za zaštitu lica od sunca SPF 50+ trenutno koriguju ten tako da deluje ujednačeno i prirodno tonirano. Efikasna zaštita od sunca i ujednačen ten postignuti uz pomoć ovih krema učiniće da vašu koža bude zdrava i izgleda blistavo!

Kako?

  • Zaštita od sunca: visoko efikasan, fotostabilan sistem UVA/UVB filtera u skladu sa EU i Cosmetics Europe zahtevima.
  • Trenutno dejstvo: nakon nanošenja zaštićeni ste od UV zračenja odmah.
  • Vidljivo bolji izgled kože lica: zahvaljujući  visokom SPF faktoru sprečiće da se pojave nove hiperpigmentacije (tamne fleke) na licu ili da stare postanu tamnije.
  • Baršunasti efekat: lagana tekstura ovih krema bez ulja pruža dugotrajan mat efekat, ostavlja baršunasti osećaj na koži i sprečava nagomilavanje u borama.
  • Prirodan preplanuo izgled: u svetlijoj i tamnijoj nijansi, a nivo pigmenata boje koji sadrže niži je nego što je to slučaj sa drugim podlogama i puderima, te se obe nijanse lepo prilagođavaju boji tena, dajući mu prirodan i ujednačen izgled. Zahvaljujući ovako nežnoj pigmentaciji, nema mesta strahu od vidljive granice između boje vrata i viličnih ivica, koja odaje utisak teškog make-upa.
  • Dobra podnošljivost: bez parfema i parabena, nekomedogene, obe kreme su klinički dokazano pogodne za sve tipove kože, čak i za osetljivu nakon hemijskih pilinga i laserskih tretmana.

 

error: Content is protected !!