Kako izneti trend narandžastih usana

Svetski poznati šminkeri su narandžastu boju na usnama proglasili glavnim trendom sezone. Ovaj, zaista zanimljiv trend, ne treba nikako propustiti. Osvežiće vaše lice, a ukoliko se odlučite za jarkije nijanse može vam skratiti i vreme šminkanja. Na dobitku ste, svakako.

Trend sezone – narandžaste usne!

Narandžaste usne – Za početnike

Ukoliko tek zalazite u sferu intenzivnijih boja na usnama, možete početi sa balzamima u boji. Možete probati novu Essence Jumbo olovku iz limitirane kolekcije ,,Love Letters”. Pružiće dašak boje, ali ako je to za vas premalo, možete probati i  Aura Nano Rouge u nijansi Nica, koji daje blagu pastelnu  kajsijastu nijansu. Na usnama nije napadna, ali je daleko očiglednija od labela. Ne zaboravite da istaknete oči, jer ukoliko svu šminku ublažite, rizikujete da izgledate isprano.

Narandžaste usne – Za još uvek malo obazrive

Ukoliko se još uvek niste potpuno opustili i želite da nađete savršeni balans, možete prvo naneti malo ruža, a potom ga razmazati prstima. Tako ćete postići ,,stain”, tj. zamrljani efekat. Prednost ovog, naočigled neurednog look-a, jeste što duže traje na usnama i izgleda dosta prirodnije od savršeno uokvirenih usana.  Takođe, nije tako intenzivan kao čisto nanet ruž. Bilo koji dobro pigmentovan ruž i čisti prstići će biti dovoljni za ostvarenje ovog trika.

Narandžaste usne – Za neustrašive

Svi oni koji su puni samopouzdanja sigurno neće ignorisati ovaj trend. Jarke nijanse, poput Artdeco 08 ili 607 sa kremastom završnicom će savršeno izbaciti usne u prvi plan, a diskretna šminka će tome doprineti.

Ne zaboravite da nanesete olovku ispod ruža, jer razlivanje ruža izvan usana svakako nije u trendu.  Ako želite da izbegnete olovke – moja preporuka su tečni dugotrajni ruževi, kao novi Sephora Rouge Infusion (posebno u nijansi Orange Elixir ili Tangerine ink).

Sigurno je da ćete u širokom spektru od pastelnih kajsija, preko raznih nijansi koralnih do onih narandžastih kao iz tube, naći onu nijansu narandžastog ruža za usne koja će pridoneti tome da se osećate predivno.

Autor teksta: Tijana, blog Pudrijerica

error: Content is protected !!