Glumica Sloboda Mićalović postaje zaštitno lice linije NIVEA Hyaluron Cellular Filler!

sloboda mićalović nivea

NIVEA, vodeća globalna kompanija u oblasti nege kože i nezamenljivi prijatelj svake žene, najavljuje Slobodu Mićalović kao novog ambasadora linije za negu kože. Novom kampanjom, NIVEA želi da inspiriše žene kako bi se svakog dana osećale mlado i negovale sebe efikasnim proizvodima koji deluju u skladu sa prirodnom biologijom kože. U nastavku saznajte više o ovoj saradnji.

Sloboda Mićalović kao ambasadorka brenda Nivea

Simbol autentične i prirodne ženstvenosti, Sloboda Mićalović će biti glavno lice NIVEA kampanje za novu liniju protiv starenja kože – Hyaluron Cellular Filler. Poznata glumica Sloboda Mićalović je ovoga puta pored filmske i pozorišne, preuzela i ulogu zaštitnog lica dobro poznate NIVEA Cellular linije proizvoda. Kako već dugo javnost Slobodu posmatra kao sinonim lepote, sofisticiranosti i jednostavnosti, ovo partnerstvo došlo je kao prirodni sled događaja kojim NIVEA želi da istakne glavne vrednosti koje krase ovaj brend.

sloboda mićalović nivea

„Moje lice uvek je u prvom planu u poslu kojim se bavim, zato moram da ga negujem. Još kao jako mala devojčica pokazivala sam naklonost prema kozmetici, a NIVEA je bila nezaobilazni proizvod u našem kupatilu, a danas predstavlja neizostavni deo moje svakodnevne beauty rutine“, rekla je Sloboda Mićalović i dodaje: ,, Ponosna sam jer sam deo ovog projekta i kampanje koja treba da inspiriše žene da se osećaju mlado jer ono što nosimo unutra čini da se osećamo lepim spolja.Negovana žena je zadovoljna žena, a zadovoljna žena može da obasja čitavu planetu! “

Nivea Hyaluron Cellular Filler linija

Ideja o lepoti koja dolazi iznutra je ono što povezuje Slobodu i NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju. Formulacija  ovih proizvoda sadrži sastojke koji aktiviraju ćelijske procese u koži i pospešuju proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina u samim ćelijama kože. Ima trenutni efekat, a redovnom upotrebom intenzivno smanjuje bore, poboljšava elastičnost kože i vraća joj sjaj.

sloboda mićalović nivea

Sloboda Mićalović, poznata po svojoj prirodnoj lepoti i uspešnoj glumačkoj karijeri, sada je deo NIVEA porodice. Sloboda je prava ikona lepote bez ikakvih filtera. Savršeno predstavlja sve vrednosti koje oduvek prate brend NIVEA: ženstvenost, autentičnost, porodicu i pouzdanost.

error: Content is protected !!