Uživajte na suncu uz pouzdanu NIVEA SUN zaštitu + POKLON

nivea sun proizvodi za suncanje

Napokon i taj dan – dugo očekivani godišnji odmor može da počne. Već sebe vidite kako uživate na plaži i pijete osvežavajući koktel. Ipak, kako biste u potpunosti mogli da se opustite i bezbrižno uživate, morate misliti i na svoju kožu, koja će tokom leta biti znatno više izložena UV zračenju. Nivea će vam pomoći u tome a i obradovati jednu čitateljku poklon setom.

Poslednje što želite je da vam sunce pokvari celokupan odmor i da zbog toga kući ponesete loše uspomene. Zato zaštitite sebe i svoje najmilije i negujete kožu proverenim NIVEA SUN formulacijama sa UVA i UVB filteri.

Nivea vam poklanja:

NIVEA SUN Protect & Bronze sprej za sunčanje

Inovativna formulacija pruža pouzdanu zaštitu i aktivira prirodno tamnjenje kože zahvaljujući prirodnom ekstraktu promelanina – bez samopotamnjivanja. Veoma efikasan sistem UVA/UVB filtera obezbeđuje zaštitu od sunca odmah nakon nanošenja.
nivea sun sprej

NIVEA SUN dečji sprej za zaštitu od sunca

Sprej za zaštitu od sunca je obojen, što nanošenje čini lakšim i zabavnijim za decu. Formulacija kombinuje NIVEA SUN naprednu ekspertizu sa blagom NIVEA negom, kako bi efikasno zaštitila osetljivu dečju kožu. Izuzetno vodootporan sprej pruža pouzdanu UVA/UVB zaštitu.

nivea sun za decu

NIVEA Baby blagi šampon

Formulacija sa prirodnom kamilicom i specijalnom kombinacijom blagih sastojaka za čišćenje ima pH vrednost koja odgovara koži. Ne sadrži parabene, alkohol, sapun i boje. Izuzetno je nežan prema bebinim osetljivim očima. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.

nivea baby sampon

Kako da osvojite nivea poklon proizvode pogledajte OVDE.

error: Content is protected !!