Weleda – potpuno prirodna i organska kozmetika

Evo jednog, izuzetno retkog primera, da je neko od naših uvoznika i distributera kozmetike odlučio da okupi podvlačim beauty blogere i portale. Do-ing, hvala. Popodne je bilo prijatno, nastala su nova poznanstva i saznali smo dosta toga o potpuno prirodnoj i organskoj kozmetici Weleda.

Kozmetika koja prija svakoj koži

Na početku želim da zahvalim gospođi Ljiljani, koja je bila izuzetno ljubazna domaćica i hvala joj što nas je okupila i ugostila. Utisak je da su se prave osobe našle na pravom mestu (Metropolitan, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra). Ljubiteljke kozmetike, nege i lepote, okupljene sa pravim ciljem, da se predstavi, logično, kozmetika.

Dakle, to popodne petka 13-og, izrodilo je neka nova poznanstva i buduće saradnje. Predstavljena nam je poptuno prirodna i organska kozmetika Weleda, koja je kombinacija ekstakata bilja i biljnih ulja, što je čini pogodnom i za najosetljiviju kožu i kožu sklonu kuperozi i crvenilu. Weleda asortiman čine prozvodi za negu lica i tela i linija za trudnice i dojilje. Svi proizvodi ove kozmetike poseduju NaTrue sertifikat, što znači da potvrđeno imaju naviši standard organske i prirodne kozmetike.

*Kliknite na slike za uvećanje

Po čemu se razlikuje Weleda kozmetika

Proizvode Weleda prirodne kozmetike, koje smo dobile, još uvek nisam isprobala, testiranje je u toku :). Ali zato ću navesti neke od karakteristika proizvoda koje su mene odmah “kupile”:

  • Weleda šamponi su bez sulfata. To znači da ne isušuju kosu i da ih možete koristiti ako ste radili tretman brazilskim keratinom. Devojke me često pitaju koji šampon u tom slučaju mogu da koriste i gde da kupe šampon bez sulfata. Evo ovaj i evo ovde 🙂
  • Paste za zube su bez fluora. On je uzročnik mnogih zdravstvenih poremećaja, bolesti desni i zuba, da nekažem otrov.
  • Dezadoransi ne sadrže aluminijum. Soli aluminijuma su jako opasne, jer se one apsorbuju u kožu i povećava se rizik za nastanak kancerogenih ćelija. Rizik je možda minimalan, ali zašto rizikovati?
  • Mleka za telo imaju vrećicu unutar plastične ambalaže za potpunu iskorišćenost proizvoda. Vrećica se povlači kako koristite proizvod. To osigurava da iskoristite proizvod u potpunosti, a ne da vam dobar deo ostane na zidovima ambalaže.
  • Linija proizvoda namenjena mamama i bebama na bazi 100% organskog nevena. Želim posebno da istaknem 2 proizvoda: ulje za masažu trudnica protiv strija i ulje za masažu perineum područja (jako važno – povećava elastičnost ovog područja i tako ga priprema za porođaj). Ovaj drugi proizvod je jedinstven na našem tržištu i preporuka za sve žene koje će uskoro postati mame.

Obavezno posetite parfimeriju Metropoliten

Još nešto, preporuka za svakoga ko još uvek nije pronašao parfem za sebe i u izoru mu je potrebna pomoć, posetite Metropoliten. Tamo rade devojke koje zaista, zaista poznaju svaki parfem “u dušu”. Toliku stručnost i zalaganje ćete kod nas retko sresti. O prostoru parafarmacije Metropoliten reći su samo savršen ženski kutak. Prosudite sami.

*Kliknite na slike za uvećanje

Na kraju, jedna poslastica, svake poslednje subote u mesecu u ovom prostoru koji se nalazi u Ulici Zmaja od Noćaja 9 (ugao sa Kralja Petra), Happy saturday. Popusti 10%, 30%, 50% na artikle sa oštećenom ambalažom i kraćim rokom trajanja. Odlična praksa, jer kod nas trgovci ne prezaju da prelepljuju deklaracije i prodaju proizvode sa isteklim rokom upotrebe, samo da ne bi snizili cene.

 

 

error: Content is protected !!