Mixa micelarna voda

micelarna voda mixa

Micelarne vode su trenutno najpopularnija sredstva za skidanje šminke jer se uz njihovu pomoć make up gotovo momentalno uklanja a koža ne postaje suva. Mixa je jedna od bolji micelarnih voda. Upoznajmo je!

Mixa micelarna voda – hvaljena od korisnika

Ne bez razloga. Mixa micelarna voda je jedan od boljih proizvoda tog tipa. Efikasno uklanja i “tešku” šminku a da je za to potrebna manja količina proizvoda u odnosu na druge micelarne vode, Garnier na primer.

mixa micelarna voda Kada na vatu ili tufer nanesete ovu micelarnu vodu, nema potrebe da trljate pri skidanju šminke. Dovoljno je da pritisnete vatu na trenutak i blagim potezima uklonićete šminku i nečistoće sa lica.

Mixa micelarna voda je namenjena prvenstveno za osetljivu i suvu koži, kao uostalom kompletna Mixa kozmetika. To naravno ne znači da je osobe koje nemaju osetljivu kožu ne mogu koristiti. Obogaćena je hidrirajućim glicerinom koji umiruje kožu i štiti je od isušivanja. Nakon čišćenja lice nije potrebno ispirati,a li mnogi od nas će se ipak umiti.

Nakon čišćenja lica ovom vodom zaista imate prijatan osećaj hidriranosti i mekoće kože. Šminka je temeljno uklonjena, možda ne baš u jednom potezu, kako kaže proizvođač, ali u dva svakako! A to je upravo svojstvo koje micelarne vode odvaja od drugih “običnih” sredstava za skidanje šminke.

Cena, preporuka?

Trenutno je možete kupiti u Lilly-ju po sniženoj ceni od 439 rsd. Standardna cena je oko 550 rsd. Pakovanje je 400ml i jako dugo traje u poređenju sa sličnim proizvodima.

Proporuka za kupovinu? Svakako!

Šta je i čemu služi micelarna voda?

*Recenzija proizvoda predstavlja lično mišljenje autora teksta.

error: Content is protected !!