5 beauty trendova sa Tik Tok-a koji će biti aktuelni u 2023. godini

tik tok trendovi

Opšte je poznato da su trendovi ciklični, i da se stalno vraćaju. Ipak, iako svi znamo da ono što se postuje na Internet, tamo ostaje večno, ali sa beauty trendovima to nije slučaj. Nekad imamo osećaj da ćemo propustiti neki aktuelni trend, ako samo trepnemo! Prethodne godine, Tik Tok beauty trendovi su doživeli pravi procvat, a neki od njih su tu da ostanu i u ovoj godini. Zato vam donosimo pregled 5 najpopularnijih beauty trendova koji će biti popularni u 2023. godini.

Ovi beauty trendovi će biti aktuelni i u 2023.

#1: Teorija crvenih noktiju (Red Nails Theory)

Sa pregršt manikir trendova koji su se izrodili prošle godine (glazed donut, frenč iz 90-ih, suptilni nail art), “red nails theory” će definitivno biti najpopularniji. Bazira se na ideji da crveni nokti privlače suprotni pol – stoga, ova hipoteza čini da su crvene nijanse laka za nokte popularnije nego ikad. Šta vi mislite o ovom trendu?

@lightslacquer testing the red nail theory❤️#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #naturalnails #nailsathome #rednails #rednailtheory ♬ weak speed – a

#2: Glazed Donut efekat u svemu

Supermodel Hailey Bieber je kumovala ovom terminu, koji je podrazumevao veoma sjajnu, glaziranu kožu, na kojoj se nalaze slojevi i slojevi nege i kozmetičkih proizvoda. Njena opsesija sjajnom i negovanom kožom dovela je i do istoimenog manikirtrenda, koji je podrazumevao beličasti sedefasti lak, koji imitira glazuru na krofni. Zato će super blistava koža biti imperativ i ove godine.

@nudestix #greenscreen #glazedskin #nudestix #haileybieber #glazeddonut #highlight #summerglow ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

#3: Cold Girl šminka

Ovaj viralni trend je idealan za zimu, jer podrazumeva imitiranje onog zdravog, ružičastog izgleda kože, koji imate posle boravka napolju, na hladnoći. Dakle, rumenilo se precizno nanosi na obraze, i na vrh nosa, a srebrna olovka za oči imitira smrznuti pogled.

@gabxxrielle AND AGAIN ❄️🐰💗🎀 but make it pink #coldgirlmakeup #coldmakeuplook #makeuptutorial ♬ santa tell me dirty ver – honeymoonspeed 𓆩♡𓆪

#4: Skin Cyclilng

Ovaj trend je kreiran da poboljša efikanost aktivnih sastojaka i umanji potencijalne iritacije koje se dešavaju smenjivanjem aktivnih i neaktivnih sastojaka, tokom perioda od 4 noći. Noć broj jedan je za piling (voćne kiseline), retinol je rezervisan za drugu noć, a kompletan oporavak kože sa hidratantnom negom je za noći 3 i 4. Ovako ćete dobiti najvidljivije rezultate nege aktivnim sastojcima, a posebno ćete pomoći koži koja pati od akni ili ekcema.

@sadminur1 Skin Cycling Routine💅🏼🧖🏼‍♀️ #skincare #skincareroutine #skincycling #skin #skincaretips #retinol #paulaschoice #larocheposay #skincare101 #skincyclingroutine #FlexEveryAngle #foryou #foryoupage #foryourpage #fyp #fypシ @Dr. Whitney Bowe @LaRochePosayUS @La Roche-Posay @@COSRX Official ♬ original sound – KristyLee

#5: Goth glamur Srede Adamas

Performans glumice Džene Ortege u popularnoj Netflix seriji “Wednesday Addams” inspirisao je hiljade devojaka i žena da imitiraju njen goth glamur – od pletenica, pa to razmazane šminnke oko očiju. Ovaj viralni trend će sigurno biti popularan cele godine, a posebno na jesen.

@noordabashh just a lil tutorial #wednesday ♬ original sound – heyy

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!