Budite lepe za sebe: 5 beauty saveta za Dan zaljubljenih

dan zaljubljenih

Ne postoji pravilo koje nalaže da morate provesti Dan zaljubljenih sa nekim. Ovaj datum može biti vezan za self-love, ljubav prema sebi. Iskoristite ovaj praznik da se fokusriate na sebe, a to će se definitivno odraziti i na vašem licu. Ovaj dan se vrti oko toga da odaberete ono što je najbolje za vas, jer vi najbolje znate kako voleti sebe! Zato vam donosimo nekoliko beauty saveta koji će učiniti da se zaljubite u sebe na ovaj praznik ljubavi!

Zaljubite se u sebe na Dan zaljubljenih

#1: Produžite jutarnju rutinu

Sigurni smo da vaše jutro ne može početi bez pranja zuba i čišćenja lica, ali postarajte se sebi priuštite i kratku masažu lica, prstima ili beauty rolerima. Dajte sebi vremena da nanesete sve slojeve nege, tonike, esencije, serume i kremice, pravilnim redosledom, koristeći kružne pokrete. Koža lica će vam biti zahvalna, a vi ćete sijati!

#2: Uradite body pampering

Ako planirate uveče piće sa drugaricama ili bioskop, počnite sa pripremama već ujutru – napravite sebi pravo body pampering iskustvo! Počnite sa suvim četkanjem tela, kako biste uklonili odumrle ćelije kože. Potom, uradite piling i uskočite u kadu, koju ćete napuniti kupkom. Nakon ovog kućnog luxe tretmana, “zaključajte” hidrataciju uljem i mlekom za telo.

Povezano: 7 ideja za romantičnu frizuru za Dan zaljubljenih

dan zaljubljenih

#3: Posvetite se kosi

Bez obzira da li danas izlazite ili ćete provesti Dan zaljubljenih uz vino i pizzu kod kuće, nećete biti zadovoljne, ako vam je kosa masna, suva i frizzy. Počastite kosu dubinskim pranjem, a potom i dubinskim pakovanjem kose. Odaberite kvalitetnu masku za intenzivnu hidrataciju, natopite kosu i držite masku sat vremena, nakon čega ćete je isprati.

Mi vam predlažemo Moroccanoil Intense Hydration masku za kosu.

#4: Ne preskačite ruke

Koža ruku prva otkriva godine i vašu negovanost – stoga im se posvetite! Nanesite vaš omiljeni serum za lice, a potom i hranljivu kremu, kojom ćete kožu ruku pretvoriti u nežni baršun.

#5: Probajte neki novi parfem

Čulo mirisa ima moć da prizove uspomene, zato danas odaberite miris koji će u vama izazvati pozitivna osećanja. Nemojte koristiti onaj svakodnenvi miris, već odaberite neki koju dugo niste nosile, a asocira vas na lepe trenutke. Našpricajte ga na pulsne tačke: vrat, zglobove i unutar laktova.

dan zaljubljenih

Pročitajte još i: Zašto slavimo Dan zaljubljenih, praznik ljubavi?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!