7 ideja za romantičnu frizuru za Dan zaljubljenih

Instagram/Printscreen

Ovog Dana zaljubljenih je vreme da batalite “messy” punđu i konjski rep i uradite nešto zaista specijalno sa vašom kosom. Zato pripremite peglu za kosu, figaro, slatke hair aksesoare i spremite se da za vaše “dejt veče” izgledate kao milion dolara. Bilo da ovaj datum obeleževate sa partnerom ili sa drugaricama, predlažemo vam ove hair ideje!

Frizure za Dan zaljubljenih: Inspirišite se našim predlozima

#1: Polupodignuta kosa

Nije ni čudo što je ova frizura omiljena nevestama – deluje toliko nežno, romantično i ženstveno, posebno kada se kosa uvije. Zato vam predlažemo da za ovaj Dan zaljubljenih uvijete kosu figarom, nabavite praktične šnalice i ukosnice i napravite ovu polupodignutu frizuru, koju uvek možete ukrasiti zanimljivim aksesoarom za kosu.

#2: Romantična visoka punđa

Punđe su sjajna ideja za opušteni, ali i elegantni vajb. Stilizujte neobaveznu romantičnu punđu uz pramenove koji padaju oko lica i dodajte zanimljiv ukras za kosu, koji će vam dodati tu romantičnu notu. Čak i ako nosite farmerke i belu košulju, ovaj look će vas učiniti ženstvenom i romantičnom.

View this post on Instagram

A post shared by 𝑺𝒗𝒊𝒕𝒍𝒂𝒏𝒂 𝑴𝒖𝒕𝒔𝒂 (@svitlana.mutsa)

#3: Pletenica

Od “waterfall” pletenica pa do ribljih kosti, ovo je romantična frizura koja nikada ne izlazi iz mode. Zato pogledajte nekoliko Youtube tutorijala i neka vam neko uplete savršenu, messy, romantičnu pletenicu za Valentine’s date night!

Povezano: Romantična frizura – kako da napravite “waterfall” pletenicu?

#4: Sleek punđa

Ako imate rezervisan sto u nekom elegantnom restoranu za Dan zaljubljenih, doterajte se na potpuno drugačiji način nego inače, i večernji outfit začinite zategnutom punđom, sa razdeljkom sa strane. Kosu dodatno fiksirajte sa malo gela ili laka za kosu. Na ovaj način, vaše crte lica će doći do izražaja, kao i šminka.

Punđu fiksirajte uz pomoć Subrina Professinal FINISH Wet laka za kosu!

#5: Prirodna teksturisana kosa

Puštena, talasasta, tršava kosa uvek deluje zavodljivo i romantično – zato batalite peglu za kosu, i zgužvajte njenu dužinu uz pomoć pene ili praha za volumen kose. Dodatnu teksturu istaknite uz Texture sprej i imaćete ovaj sexy look za tili čas!

#6: Srce u kosi

Ako imate kreativnu drugaricu, mamu ili sestru, neka vam isplete tanju pletenicu od polupodignute kose, koju ćete potom razdvojiti na dva tela i formirate srce, koje ćete prikačiti ukosnicama. Nema romantičnije frizure za Dan zaljubljenih, slažete se?

#7: Romantičan konjski rep

Podarite romantičnu notu klasičnom konjskom repu, tako što ćete kosu uviti u neobavezne sitne talase, a potom je pričvrstiti u rep. Ostavite jedan pramen kose, koji ćete omotati oko gumice, i dodajte zanimljive šnalice za ultimativni Valentine’s look!

Pročitajte još: 7 najvećih hair trendova za 2022. godinu – frizure i aksesoari

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!