5 frizura u trendu za jesen 2022: Stepenovi, paž i volumen!

frizure za jesen
Instagram/Printscreen

Početak novog godišnjeg doba donosi želju da isprobate nešto potpuno neočekivano, kada je reč o beauty rutini – a jesen je upravo počela! Sa frizerske strane, to znači da ćemo viđati mnogo šiški, stepenova i kratkih frizura, ako je sudeći prema trendovima. Dakle, nije vam potrebno ništa ekstremno, kako biste se istakli. Stoga, u nastavku smo za vas izdvojili trendy frizure za ovu jesen, kako bismo vas inspirisali da promenite vaš oblik kose!

Frizure u trendu za jesen 2022: Top 5

#1: Srednja dužina uz maksimalni volumen

Nije vam potrebna dramatična promena, da biste ove jeseni ostavile utisak – zato se slobodno možete držati srednje dužine kose. Ali, poigrajte se volumenom – posebno ako imate talasastu ili kovrdžavu kosu, nabavite proizvod za definiciju, koji će naglasiti oblik kose i zaštiti je od frizz-a.

Mi vam predlažemo MoroccanOil Curl Defining kremu za kosu.

View this post on Instagram

A post shared by BAX (@ellabalinska)

#2: Oštar i sleek paž

Pošto je moda takva da ćemo ove jeseni viđati mnogo voluminoznih silueta, posebno kada je reč o rukavima, i velikim, oversize košuljama, svi ćemo tražiti malo balansa, kada je reč o formi kose. Zato stilisti predviđaju veliku popularnost oštrih i zalizanih paž frizura, koje će biti savršeni pandan pufnastim rukavima.

#3: Frizure koji uokviruju lice

Dame sa dugom kosom će poželeti da je oblikuju na takav način da ona uokviruje lice. Videćemo dosta pokreta: pramenovi koji uokviruju lice, čine da istaknete vaše najbolje crte (vrh jagodica, usne, brada). Ova duga frizura je obično stepenasta, s tim da ćete dobiti dosta pokreta, a ujedno ćete zadržati dužinu.

#4: Dosta stepenova

Jesen je savršena za volumen i pokret – tako da ćemo ove jeseni viđati dosta stepenastih frizura. Probajte duge stepenove, kako uvod za kasnije kraće stepenove – ako niste sigurni da želite da ošišate kosu. Zato porazgovarajte sa stilistom oko dužine i broja stepenova, koji su odgovarajući za vašu teksturu kose.

#5: Ležerne frizure

Frizure više nisu sleek i zalizane: te lagane, “effortles” vibracije će učiniti da delujete opušteno i ležerno! Ove frizure se lako rekreiraju, a potreban vam je samo texture sprej i češalj!

Naš predlog je MoroccanOil Texture sprej za kosu.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!