5 načina kako da nosite “berry” ruževe ove zime

Berry karmini (u bojama bobica) su klasičan izbor za zimsku szonu – laskaju tenu, izgledaju divno bilo da su samo utapkani ili intenzivno pigmentovani, i veoma su versatilni. Ako nam ne verujete, zaokružili smo 5 različitih look-ova koja možete postići sa tamnim i berry karminima! U nastavku slede predlozi.

Savršen izgled uz berry karmine

#1: Na golo lice

Postoji nešto tako prelepo i osvežavajuće kada je reč o šminkanju tamnih usana na golo lice bez šminke. Sve što vam je potrebno jeste malo BB kreme, jedan potez maskare i to je sve! Obožavamo ovaj izgled razmrljanog berry karmina, za meki, difuzirani izgled.

#2: Sa zlatnim smokey eye izgledom

Praznična sezona ne bi bila kompletna bez bobičastih usana i šimerastog smokey eye look-a-. Na primeru dole vidimo mekani zadimljeni mačkasti ajlajner i ultra roze obraze, za sočni, blistavi izgled.

#3: Ultra blistav izgled

Ako ste dovoljno smele, ponesite high-shine izgled usana, uz tečni ruž u boji bobica sa staklastim finišem. Kontrast između tamnog liplajnera i “skoro ugriženog” centra usana daje još više dimenzije usnama.

#4: Monohromatski stil

Berry usne sa ružičastom senkom na očima i istim takvim rumenilom je sjajan način da eksperimentišete sa bojama, ali bez prejakog kontrasta. Neka vam ostatak lica bude bronziran i minimalan, baš kao što vidimo u ovom look-u dole.

#5: Sa dosta glitera

Ništa ne najavljuje prazničnu sezonu kao što to čine šljokičaste berry usne. Za sličan efekat predlažemo da nabavite bočice kozmetičkih glitera ili sjaj za usne koji je prepun šljokica.

Pročitajte još i: Kako da odaberete tamni karmin za vaš ten?

error: Content is protected !!