Berry karmini (u bojama bobica) su klasičan izbor za zimsku szonu – laskaju tenu, izgledaju divno bilo da su samo utapkani ili intenzivno pigmentovani, i veoma su versatilni. Ako nam ne verujete, zaokružili smo 5 različitih look-ova koja možete postići sa tamnim i berry karminima! U nastavku slede predlozi.
Savršen izgled uz berry karmine
#1: Na golo lice
Postoji nešto tako prelepo i osvežavajuće kada je reč o šminkanju tamnih usana na golo lice bez šminke. Sve što vam je potrebno jeste malo BB kreme, jedan potez maskare i to je sve! Obožavamo ovaj izgled razmrljanog berry karmina, za meki, difuzirani izgled.
#2: Sa zlatnim smokey eye izgledom
Praznična sezona ne bi bila kompletna bez bobičastih usana i šimerastog smokey eye look-a-. Na primeru dole vidimo mekani zadimljeni mačkasti ajlajner i ultra roze obraze, za sočni, blistavi izgled.
#3: Ultra blistav izgled
Ako ste dovoljno smele, ponesite high-shine izgled usana, uz tečni ruž u boji bobica sa staklastim finišem. Kontrast između tamnog liplajnera i “skoro ugriženog” centra usana daje još više dimenzije usnama.
#4: Monohromatski stil
Berry usne sa ružičastom senkom na očima i istim takvim rumenilom je sjajan način da eksperimentišete sa bojama, ali bez prejakog kontrasta. Neka vam ostatak lica bude bronziran i minimalan, baš kao što vidimo u ovom look-u dole.
#5: Sa dosta glitera
Ništa ne najavljuje prazničnu sezonu kao što to čine šljokičaste berry usne. Za sličan efekat predlažemo da nabavite bočice kozmetičkih glitera ili sjaj za usne koji je prepun šljokica.
Pročitajte još i: Kako da odaberete tamni karmin za vaš ten?
_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
Ostavi odgovor
Vidi komentare