5 predloga poklona za ljubiteljke šminke, koji nisu šminka

Ukoliko i vi imate drugaricu koja je zaljubljenik u make-up, onda sigurno znate da je prva ideja koja vam padne na pamet za poklon – šminka. Ipak, ako dobro razmislite, shvatićete da one imaju više bronzera, paleti, rumenila i hajlajtera od prosečnog šminkera. Zato je nekada teško osmisliti beauty poklon za njih, a da to nije šminka. U nastavku smo vam zato pripremili 5 ideja za poklone za ljubiteljke šminke, koji nisu šminka.

Predlozi za poklone koji nisu šminka

Predlog #1: Kvalitetan neseser

Znamo da nikad dosta nesesera, posebno ako vaša drugarica često putuje. Osim toga, neseseri su praktično rešenje i za skladištenje šminke kod kuće. Veliki, luksuzni neseser za putovanja, sa dosta pregrada i prozirnim delom je baš ono što će obradovati svaku make-up ljubiteljku, a ukoliko pogodite i njenu omiljenu boju i dizajn – vaš poklon će dugo pamtiti.

predlog poklona

Predlog #2: Odevni predmet ili tašna sa motivom make-upa

Ukoliko ste nekada naleteli na majicu sa zanimljivim dizajnom karmina ili trepavica, ili tekstom koji asocira na make-up, ovo takođe može biti odlična ideja za no-make-up poklon za vašu drugaricu. Pogodite veličinu i boju, i vaša drugarica-zaljubljenik u make-up će ostati oduševljena.

Predlog #3: Make-up četkice

Šminka ima rok trajanja, ali make-up četkice nemaju, i svi znamo da nikad dosta njih u kolekciji. Osmotrite pažljivo njenu kolekciju četkica, kako biste odgonetnuli koje brendove četkica voli i koristi. Obradujte je kvalitetnim setom make-up četkica, koji će joj olakšati šminkanje.

Predlog #4: Make-up maska za telefon

Obradujte vašu drugaricu, koja je zaljubljenik u šminku, personalizovanom maskom za njen model mobilnog telefona. Poručite neki make-up dizajn ili make-up citat, i kreirajte maskicu za telefon koja će joj izmamiti osmeh na lice svaki put kada ga uzme u ruke.

predlog poklona
Instagram/Printscreen

Predlog #5: Kvalitetno ogledalo za šminkanje

Ukoliko se vaša drugarica šminka u kupatilu, ili sa malim ogledom sa palete senki, promenite to! Obradujte je kvalitetnim stonim ogledalom, koji će joj zadovoljstvo šminkanja učiniti još lakšim i lepšim.

error: Content is protected !!