“Cherry Cola” usne: Isprobajte i vi najnoviji TikTok make-up trend

cherry cola lips
Instagram/Printscreen

Novi dan – novi viralni beauty trend na TikTok-u. Upoznajte se sa “cherry cola” usnama, novim stilom šminkanja, za sve vamp dame. Prvi put smo ovaj trend ugledali u aprilu ove godine, a od tada je za 925% porasla pretraga za ovim pojmom u poslednja dva meseca. U nastavku pročitajte kakve su to “cherry cola” usne i kako da ih rekreirate!

“Cherry Cola” usne – kakav je to trend?

Ovaj make-up trend se bazira na tamnim, raskošnim bojama cherry kole. Kombinovanje crvenih i smeđih tonova sa visokim sjajem donosi zabavan, svež i flirty izgled. Umesto da prekrivate usne mat teksturama i nude tonovima, ovaj trend vam dopušta da vaša prirodna boja usana izviruje kroz sočni nanos vibrantne boje, kako biste kreirali najraskošnije letnje usne. Ovo je trend koji svako može da isproba, ako želite da dodate upečatljiv i vibrantni vajb vašem izgledu. Sve što treba da uradite je da pronađete savršene nijanse koje će odgovarati vašem tenu.

Povezano: Gym Lips – da li ste čule za najnoviji trend sa TikTok-a?

View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

Kako da rekreirate “cherry cola” trend?

Ključne komponente ovog look-a su boja (crvenkasto-smeđa nijansa) i tekstura (laquer sjaj). To znači da će vam biti potrebna olovka za usne i savršeni sočni sjaj. Kako biste rekreirali ovaj trend, iskoristite smeđe-nude olovku za usne, koja je malo tamnija od vaše prirodne boje usana, i njom uokvirite usne, tako što ćete uglove osenčiti malo više, kako biste kreirali 3D efekat. Potom, uzmite crvenkasti sjaj ili balzam za usne i nanesite preko.

Ovo je ležeran način da ponesete malo jače boje, bez klasičnih mat karmina. Na ovaj način vaše usne delovaće sočno i sa puno dimenzije.

Povezano – Roze puder za setovanje promeniće vaš način šminkanja

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!