“Barbie Glow Blush” make-up trend je sve što vam treba za rumene i sjajne obraze

pink barbie rumenilo
Instagram/Printscreen

“Barbie” groznica tek počinje, posebno imajući u vidu nedavno lansiranje filma u svim svetskim bioskopima. S tim u vezi, ne možemo da zanemarimo uticaj ovog filma i ponovnog oživljavanja kulta čuvene “Matell”-ove lutke i u beauty svetu. Počev od mode, preko kose, nege kože i šminke, “Barbie” je uticala na baš sve aspekte lepote. Jedan od trendova koji su nam privukli pažnju jeste “Barbie Glow Blush” – delikatni način da prigrlite “Barbie” trend bez jarkih pink usana, veštačkih trepavica i blajhane kose. U nastavku saznajte više o trendu rumenih i blistavih obraza, baš poput čuvene lutke.

“Barbie Glow Blush” – trend rumenih i blistavih obraza

Ovaj termin skovala je make-up artistkinja Nam Vo, čiji su blistavi make-up look-ovi postali popularni, još pre pojave “glazed” šminke Hailey Bieber. Na svom Instagramu, Nam Vo objasnila je kako da postignete efekat rumenih i blistavih obraza, baš kao što nosi čuvena lutka. Radi se o mekom, suptilnom i prozirnom stilu šminkanja, koji daje rumeni i sveži look.

Povezano: Praškasto, kremasto ili tečno – koje rumenilo da odaberete za savršeno rumene obraze?

barbie rumenilo
“Barbie” nijansa rumenila iz videa – Fenty Beauty, nijansa “Bikini Martini”

Šta vam je potrebno za ovaj look?

Za ovaj look neće vam biti potrebno klasično praškasto rumenilo, već ono kremasto u “Barbie Pink” nijansi i malo tečnog iluminatora, koji će razrediti rumenilo. Dakle, na koži nadlanice nanesite malo kremastog rumenila u ovoj boji, i dodajte pola pumpice blistavog, prozirnog iluminatora u lilac pink nijansi, sa srebrnim ili belim šimerom (koji daje “glass skin” efekat ili sjaj poput vilinske prašine”). Potom, prstima pomešajte ova dva proizvoda, kako biste dobili blistavu roze mešavinu za najsjanije i najsvežije “Barbie” obrzaze ikada! Nanesite ovaj miks prstima – najpre kružnim pokretima, a potom utapkajte rumenilo, za besprekoran finiš.

Ovaj make-up trend je idealan za sve minimaliste, koji žele da koketiraju sa “Barbie” trendom, ali bez jarkih pink boja. Kako vam se dopada?

Pročitajte još i – “Barbiecore” estetika je sada IN

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!