Bela podloga pre nanošenja pudera: Isprobajte ovaj TikTok trik koji daje efekat filtera

bela podloga tik tok trik
TikTok/Printscreen

Kao beauty urednice, ne postoji ništa što više volimo od dobrih TikTok trikova! U tom svetlu, želeli smo sa vama da podelimo jedan od trenutno aktuelnih trikova, koji uključuje nanošenje belog tečnog pudera ili korektora na lice, pre aplikacije pudera i ostalih proizvoda. Zauzvrat – vaša koža izgleda kao da ima filter.

Bela podloga kao trik za isfiltriranu kožu

Koraci za ovaj make-up trik su jednostavni: koristite belu podlogu, nanesite tečni puder preko i završite rutinu šminkanja potpuno normalno. Belu podlogu u vidu belog pudera ili belog krem korektora, dobro izblendajte, pošto se ovi proizvodi brzo suše. Nakon što budete izgledati poput “duha”, nanesite tečni puder u nijansi koja vama odgovara. Iako će vam puder možda u početku izgledati sivo, morate odraditi celu make-up rutinu za pun efekat. Dodjate omiljeni korektor, bronzer, i rumenilo i primetićete da sve dolazi na svoje.

Povezano: Kremasti bronzer za prekrivanje podočnjaka – TikTok trik

Efekat na koži

Efekat koji ćete dobiti na koži je blago blurovanje nedostataka. Ovaj trik je takođe koristan ako imate tamniji puder koji želite da potrošite, ili ste između dve nijanse. Ovo je koristan i zanimljiv trik koji valja imati u rukavu za posebne prilike, nikako za svakodnevno šminkanje.

Pogledajte video-tutorijal za ovaj trik:

@mireyarios Must watch until the end!! #greenscreenvideo #makeupartisthacks #makeuphackstutorial #weddingmakeup #whitebasemakeup #perfectmakeupbase #perfectmakeup #glowingmakeup #tiktokmademetryit #makeuptutorials ♬ original sound – Mireya Rios

Pročitajte još i – Najbolji trikovi sa TikTok-a sa korektorom

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!