“Fox Red” nijansa crvene kose je idealna da probudi vašu divlju stranu: Sve o ovom hair trendu!

Instagram/Printscreen

Ako već razmišljate o jesenjoj boji kose, imamo savršen predlog za vas! Na stilskom radaru zapazili smo trend “Fox Red” kose, koja zvuči divlje i raskošno, baš kao što i zvuči. Ovaj naziv sugeriše nijansu kose koja imitira crvenkastu nijansu sa tonovima rđe i lisičjeg krzna. Savršeni je miks zlatno bakarne, vatreno crvene i srednje smeđe nijanse.  “Fox Red” nijansa je prelepa, topla, bogata i ušuškana, a idealan je predlog za prelazak u jesen. U nastavku saznajte više o ovom trendu.

Idealna za kraj leta

Ovom nijansom kose zasigurno ćete privući pažnju, a sunčevi zraci sa kraja leta će ozračiti ove raskošne tonove i učiniti da vaša kosa prikaže svoj puni sjaj. Poslednja u nizu poznatih ličnosti koje su isprobale ovu boju kose jeste Emily Ratajkowski.

Lepota ove nijanse leži u tome što “fox red” boja donosi više vibrantnih tonova, dok smeđa baza činiju boju uzemljenom i prigušenom, a bakarni tonovi ovu nijansu čine nosivom i lakšom za održavanje od klasičnih crvenih nijansi. Bonus je što ova nijansa odlično izgleda da različitim tonovima kože. Morate samo pripaziti na podtonove i prilagoditi toplinu boje prema vašem tenu: ako želite topliji podton, neka vam frizer ubaci više narandžasto-bakarnih tonova, ako želite hladniji – dodajte hladne skarletne tonove u miks za farbanje.

Uprkos lošem glasu da se crveni tonovi teško održavaju, ova prigušena crvena sa smeđom bazom čini održavanje minimalističkim. Koristite kolor-maske na bazi bakarnih tonova, color-safe šampone i maske za hidrataciju. Ovako ćete produžiti izgled boje bez skupih salonskih poseta. Dobra je ideja da za prvo farbanje ipak posetite frizera, radi inicijalne konsultacije i procene nijanse.

Povezano: Vodič kroz kolor-maske – ovo je najlakši način da promenite boju kose za 15 minuta

U nastavku pogledajte naše predloge za “Fox Red” nijansu:

Pročitajte još i: Vodič za sve crvenokose – 9 saveta za vibrantnu crvenu boju koja ne bledi

error: Content is protected !!