Boho Make Up – Kako ga postići?

By  |  0 Comments

Boho stil je popularan već nekoliko godina i ne prolazi. Kako izgleda boho make up pogledajte u narednim redovima.

Raspuštena talasasta kosa ili nemarno upletene pletenice, lepršavi materijali cvetnih ili vezenih dezena, šeširi i trake u kosi, nakit od kože i srebra –  okosnica su trenda koji nas ovog proleća i leta neće zaobići. A i zašto bi – kad je tako udoban, ženstven i oslobađajući. Okrenut prirodi i odnosu sa njom, bohemian stil u šminkanju znači zemljane tonove, bronzanu preplanulost, guste baršunaste obrve i diskretno naglašene usne. Pa da pokušamo!

Šta krasi boho make up?

Preplanuli ten

Ten treba da bude ujednačen i zagasit, pa predlažemo mat tečni puder ravnomerno nanet na celo lice i vrat – a u jednom pokretu pređite i preko ušiju. Bronzerom uz pomoć velike četke nežno izvlačite linije ispod jagodične kosti, na vrh čela i ivicu brade. Bronzer će dati licu tu blistavu preplanulost. Hajlajter nanesite na jagodičnu kost, vrh nosa, vrh brade i prostor između obrva, blago prelazeći i na čelo. Svetlucave čestice hajlajtera osvežiće ceo izgled. Važno je da na kraju blagim pokretima velike četke izblendiraš celo lice, da bi postigla prirodnu ujednačenost.

Povezano: Top 5 saveta za savršeno konturisanje lica.

Gipsy pogled

Smeđa, bež, bronzana…Predlažemo da odabereš ove tri boje iz palate senki. Najtamnijom izvuci liniju tik uz ivicu oka i blago izblendiraj uz ivicu arkade, bež nanesi na unutrašnju ivicu kapka (od ugla oka ka sredini) i tik uz obrvu. Bronzanu blago nanesi četkicom na celu površinu kapka i tik ispod oka. Za intenzivniji efekat, celo oko uokviri tamnim krejonom.

boho makeup

Šta je još važno za boho make up look pogledajte ovde.

PodeliShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *