Boho Make Up – Kako ga postići?

boho stil

Boho stil je popularan već nekoliko godina i ne prolazi. Kako izgleda boho make up pogledajte u narednim redovima.

Raspuštena talasasta kosa ili nemarno upletene pletenice, lepršavi materijali cvetnih ili vezenih dezena, šeširi i trake u kosi, nakit od kože i srebra –  okosnica su trenda koji nas ovog proleća i leta neće zaobići. A i zašto bi – kad je tako udoban, ženstven i oslobađajući. Okrenut prirodi i odnosu sa njom, bohemian stil u šminkanju znači zemljane tonove, bronzanu preplanulost, guste baršunaste obrve i diskretno naglašene usne. Pa da pokušamo!

Šta krasi boho make up?

Preplanuli ten

Ten treba da bude ujednačen i zagasit, pa predlažemo mat tečni puder ravnomerno nanet na celo lice i vrat – a u jednom pokretu pređite i preko ušiju. Bronzerom uz pomoć velike četke nežno izvlačite linije ispod jagodične kosti, na vrh čela i ivicu brade. Bronzer će dati licu tu blistavu preplanulost. Hajlajter nanesite na jagodičnu kost, vrh nosa, vrh brade i prostor između obrva, blago prelazeći i na čelo. Svetlucave čestice hajlajtera osvežiće ceo izgled. Važno je da na kraju blagim pokretima velike četke izblendiraš celo lice, da bi postigla prirodnu ujednačenost.

Povezano: Top 5 saveta za savršeno konturisanje lica.

Gipsy pogled

Smeđa, bež, bronzana…Predlažemo da odabereš ove tri boje iz palate senki. Najtamnijom izvuci liniju tik uz ivicu oka i blago izblendiraj uz ivicu arkade, bež nanesi na unutrašnju ivicu kapka (od ugla oka ka sredini) i tik uz obrvu. Bronzanu blago nanesi četkicom na celu površinu kapka i tik ispod oka. Za intenzivniji efekat, celo oko uokviri tamnim krejonom.

boho makeup

Šta je još važno za boho make up look pogledajte ovde.

error: Content is protected !!