Nedeljni horoskop – Od 18. do 24. aprila 2016.

horoskop nedeljni

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 18. do 24. aprila 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Pošto ove sedmice možete povremeno imati problema sa visokim krvnim pritiskom, naročito starijoj populaciji Ovnova preporučujemo da u ishrani koriste što više heljdu. Ova korisna namirnica ne samo da snižava pritisak, već i pomaže kod problema sa želucem i čini kožu zdravijom i lepšom.

Ljubav

Venera u vašem polju ličnosti ove će sedmice napraviti trigon sa retrogradnim Saturnom i konjukciju sa Uranom. U isto vreme, vladar vašeg znaka, Mars, krenuće retrogradnim hodom. Sve u ovom periodu zvuči i izgleda kao da ćete neki malo, a neki malo više – da krenete u prošlost. U emotivnim odnosima hajte naučite da spustite loptu u odnosu sa partnerom, da ovi aspekti, naročito konjukcija sa Uranom u drugom delu nedelje, ne bi doveli do „pucanja“.

Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, otkriju iz prošlosti, onda samo mogu da vam poželim sreću u pokušajima da se objasnite sa voljenom osobom. Slobodnima aktuelni bivši ljubavnici, ali i kontakti na brzinu, neobavezni, preko prijatelja, izlazaka, interneta i društvenih mreža.

Posao

Iako vladar vašeg znaka ove sedmice kreće retrogradnim hodom i imaćete jedan period prilagođavanja drugačijoj energiji i tempu u poslovnom segmentu, ipak je ovaj period dosta povoljan za vas. Naravno, potrebno je da naučite da sa saradnicima koji su vam bitni morate imati odnos koji je korektan i pun poštovanja i ne brinite se – sve će funkcionisati u nekom ustaljenom ritmu. Stoje i velike mogućnosti promena, nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja „pogura“ u pravom smeru. Odlične mogućnosti za one koji su nezaposleni.

Novac

Konjukcija Venere, koja vlada vašim poljem novca, sa Uranom donosi itekako mogućnosti za iznenadne prilive, ili za one koji idu kroz neku formu rizika. No, malo opreza mora da postoji, jer gde je iznenadni dobitak, tu može biti i iznenadni gubitak. Kolo sreće se očas okrene na drugu stranu…

Zdravlje

Osećaćete se ove sedmice malo „ošamućeno“ a stariji bi mogli imati problema sa pritiskom. Biće potrebno malo više vremena posvetiti sebi.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!