VODOLIJA – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Podsticajno i dobro raspoloženje za vas tokom ove sedmice, Vodolije su u pokretu, energične i pune poleta. Najviše će vam prijati lagani obroci – malo mesa, salate, neki slatkiš koji se brzo priprema ili voćna salata. Izbegavajte previše slanu i masnu hranu – zbog krvnog pritiska.

Ljubav

Realno gledano – Vodolijama su bukvalno sve mogućnosti otvorene kada je emotivni segment u pitanju. Čak iako ste zauzeti, imate više nego dobre mogućnosti da se na brzinu zanesete i pokleknete pred čarima zabranjenog voća. Doduše, mnogo bi bolje bilo da ove dane kada ste toliko puni energije koristite da sa voljenom osobom pojačate izlaske, da se zajednički družite sa nekim zanimljivim ljudima i da se dodatno povežete…ali, ako vi baš hoćete avanturu i da tovarite sebi probleme na vrat u budućnosti…na vama je odluka.

Ako ste sami, ne berite brigu – itekako se vama spremaju neka ljubavna zakuvavanja, neka dešavanja koje će prilično iznenada da prodrmaju vaš mali svet. Biće tu fatalnih zaljubljivanja preko noći, ludovanja, flertovanja, zabave….ma svega što vam srce poželi…

Posao

U polju pokreta, komunikacije, dogovora nalazi se Venera koja će, zbog podsticajnih aspekata koje pravi, dati Vodolijama velike mogućnosti da naprave bitne zaokrete u poslovanju. Nekih problema ćete imati u poslovnom segmentu koji će krenuti od samog početka nedelje, ali ih sada možete prevazići… ili otvoriti sebi puteve ka potpuno novim poslovnim saradnjama. Takođe vam se privatni segment otvara i ne bi me iznenadilo da mnogi od vas upravo sada odluče da se osamostale i krenu nekim svojim putem. U dogovorima se potrudite da pronađete zajednički interes sa saradnicima.

Novac

Pa, sigurno je da će novca od dodatnih poslovnih angažmana biti. Međutim, isto tako je sigurno da će vam taj novac samo proći kroz prste, jer ćete veći deo odmah potrošiti. Koliko god hteli da možda sada i sačuvate neki dinar, sve će vam otići ili na troškove ili na impulsivnu kupovinu…

Zdravlje

Možete imati problema sa kožom, a kod starijih se mogu javiti tegobe sa cirkulacijom ili krvnim pritiskom. I vama se savetuje više opuštanja.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!