BLIZANCI – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Pošto ste u periodu kada ćete u manjoj ili većoj meri imati problema sa radom creva i zatvorom, preporučujem vam jednostavno i provereno sredstvo… Jedna kašičica jabukovog sirćeta u čaši tople vode svako jutro, odmah posle buđenja…Em efikasno, em puno kalijuma, koji vam je sada neophodan.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, sve su vam mogućnosti za nova poznanstva i neke zanimljive priče i pričice otvorene. Izlasci, druženja sa prijateljima, neke zabave, veselja, proslave, društvena okupljanja, pa čak i kontakti preko društvenih mreža – sve ovo su mesta na kojima možete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati i na blic probuditi u vama želju za osvajanjem. Doduše, tu može biti i udvarača koji će vas smoriti svojom nasrtljivošću, ali ne sumnjam da imate leka za takve osobe.

Vama koji ste u vezama, savet ove sedmice bi bio – ne potencirajte na nekim razjašnjavanjima sa partnerom, pogotovo ako su to neke situacije iz prošlosti. Pred vama je vreme kada lako možete doći do sklada, do dogovora, do kompromisa – jednostavno – stabilizovati vaš odnos u potpunosti. Posvetite se voljenoj osobi.

Posao

Saradnici pojačavaju tempo, a vama će to doneti poteškoće da se prilagodite, naročito u prvim danima sedmice. Ove nedelje nekako niste na istim talasnim dužinama sa ljudima sa kojima blisko sarađujete, pa će biti potrebno mnogo kompromisa da biste sve završili uspešno. Dosta toga ste u prethodnom periodu uspeli da odradite, i svesni ste da su neki projekti pri kraju, samo još treba uraditi na pravi način završnicu, a vi pomalo gubite energiju. Ne dozvolite da napravite neki propust u poslednjem trenutku. Ideje o kojima već dugo razmišljate sada možete otpočeti i da realizujete. Ne žurite.

Novac

Očekujte porast troškova koje niste planirali i blaže finansijske probleme u prvom delu sedmice. Nakon toga stvari počinju da idu nekim normalnijim, stabilnijim tokom. Blizancima sada stoje mogućnosti za dobitke u igrama na sreću.

Zdravlje

Stomačna regija i varenje će biti izvor osnovne zdravstvene problematike. Promenite način ishrane, uzimajte više tečnosti, bavite se nekim blagim vidom rekreacije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!