JARAC – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Ako do sada niste razmišljali o prednostima hrono ishrane, trenutak je baš da se malo više raspitate o tome. Ova hrana iz više razloga odgovara Jarčevima – poenta nije u gubitku kilograma, jer vi sa viškovima nemate problema, već u poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja organizma.

Ljubav

Vladarka vašeg polja ljubavi, Venera, tokom ove sedmice je u dobrom aspektu sa vladarom vašeg znaka, ali i u konjukciji sa Uranom. Mogli bi reći da slobodnima ovo vreme koje sledi neće biti ni malo nezanimljivo, naprotiv – ako zanemarimo činjenicu da ponovo možete pokrenuti prošlost, stoje vam mogućnosti i za neka nova dešavanja koja mogu biti vrlo podsticajna po vas. Šta više, novopokrenute emotivne priče imaju itekakvu mogućnost da traju.

Ukoliko ste u emotivnom ili bračnom odnosu, savet za vas bi bio da ne odustajete od pokušaja da svoje relacije dovedete u red, jer će to sada biti mnogo lakše nego inače. Doduše, prvi deo nedelje nije sjajan za odnos sa voljenom osobom…ali zato ostatak nedelje daje dobre mogućnosti da se vas dvoje ponovo „vratite“ jedno drugom.

Posao

Velike promene su naglašene u poslovnom segmentu, a posledica su i zasluga svega onoga što ste u prethodnom periodu uložili u smislu truda, zalaganja i odgovornosti. Nije ni čudo što će pojedinim Jarčevima sada biti otvorene mogućnosti za nove, veće pozicije, za promene radnog mesta ili čak firme. Dašak srećnih okolnosti može pomoći i nezaposlenima u njihovom proboju do potencijalnih poslodavaca. Neki će pripadnici ovog znaka sada pokrenuti i poslove u privatnoj režiji ili odlučiti da se osamostale i odvoje od poslovnog partnera. Saradnje sa inostranstvom su u konstantnom usponu.

Novac

Finansijskim segmentom sada možete biti u potpunosti zadovoljni. Neće vas možda zatrpati brda novca (doduše, neki imaju šanse u igrama na sreću) ali ćete zaraditi više nego dovoljno da biste se osećali sigurno i da bi vaše obaveze i dugovanja bili pokriveni.

Zdravlje

Energetski ste dosta u padu, i sada vam je, mnogo više nego inače, potrebno da vodite jedan kvalitetan život, da se raznovrsnije hranite, više odmarate…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!