VAGA – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Probleme sa imunitetom delimično možete regulisati raznovrsnijom ishranom, većom količinom svežeg povrća i voća (naročito citrusa). Mogli biste da počnete da koristite i matični mleč, čiji su benefiti brojni, ali će vama lično najviše delovati baš na imunitet, kao i na normalizaciju krvnog pritiska.

Ljubav

Trigon vaše vladarke Venere sa retrogradnim Saturnom svakako će Vage malo vratiti u prošlost. Ipak, tokom ove sedmice za vas lično je mnogo važnija konjukcija planete ljubavi sa Uranom i to u polju partnerstava, koja će imati različite manifestacije. Sam aspekt označava potrebu za slobodom, pa bi oni koji su u emotivnim vezama trebali da nauče da pomire u sebi želju za promenama sa partnerovom potrebom da drži stvari pod kontrolom.

Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe, ali da time ne dovodite voljenu osobu u neke situacije da sumnja u vas ili da postaje ljubomoran. Ovaj aspekt će svakako doneti i potrebu za ulaskom u nešto novo, nepredvidljivo, možda čak i neobavezno. Ne zaboravimo da je osnovna simbolika ovog aspekta ipak – veza za jednu noć…

Posao

Nemojte zaboraviti drage moje, da su ovo dani kada se mnogo toga može promeniti u poslovnom segmentu. Neke će se prilike otvoriti pred vama prilično neočekivano, neki će osetiti potrebu da se osamostale i izađu iz odnosa koji su ih do sada sputavali i ograničavali, a neki će prosto – naći mnogo više zadovoljstva i podsticaja u poslovima u kojima su trenutno. Početkom sedmice neki malo lošiji odnosi sa kolegama, a čini mi se i sa nadređenima – ostatak nedelje je samo vaš i nemojte smetnuti sa uma – neki put je potrebno usuditi se na promenu, zakoračiti u nepoznato…

Novac

Vladar polja novca možda ide retrogradnim hodom i vi ne dobijate onoliko koliko bi vam bilo potrebno ili koliko, realno zaslužujete… ali, zato ste tokom ovog perioda više nego sposobni da zaradite na konto dodatnih poslova ili svojih ličnih sposobnosti i preduzimljivosti.

Zdravlje

Burna energija oko vas, dešavanja koja će vas nekako iz korena „prodrmati“… sve ovo se hoće malo odraziti i na zdravlje, pa je potrebno da nađete vremena za svoje opuštanje i relaksaciju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!