RIBE – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Vaš cilj je naći pravu meru tokom ove sedmice. Naime, imaćete periode prejedanja i kada vam odgovara teška i masna hrana, dok ćete takođe imati i momente kada vam je potrebno samo par zalogaja da biste se osetili sito. Izbegavajte mlečne proizvode – naročito punomasne pavlake i sireve.

Ljubav

Izgleda mi da pripadnici vašeg znaka ne mogu lako da dođu do pravog rešenja u emotivnim vezama. Opterećenje koje postoji već neko duže vreme i neizvesnost (koja će najviše biti naglašena u prvom delu sedmice) mogu se prevazići, ali će biti potrebno mnogo obostranog truda. Čini mi se da inicijator ipak morate biti vi, koliko god vam ta uloga ne odgovarala u ovom trenutku. Zbog aspekata koji će biti aktuelni u drugom delu sedmice, do kompromisnih varijanti i poboljšanja se ipak može doći.

Ukoliko ste usamljeni, očekujte još jedan veliki emotivni pad početkom sedmice…ali moguće je da će vas baš to pokrenuti, jer će vam biti više preko glave i statičnosti i neizvesnosti i čekanja. Sada se možete najviše podići u komunikaciji sa nekim zanimljivim ljudima, mada vam stoje mogućnosti i za prolazne avanture.

Posao

Koliko god da ćete u ovu nedelju ući nesigurni i nezadovoljni situacijom u poslovnom segmentu, toliko brzo će vas dešavanja podići i pokrenuti. Pojedinim Ribama će se ponuditi mogućnost velike promene i samo od vas zavisi da li ćete je i prihvatiti. Ovo može čak biti ponuda koja se vezuje za iznostranstvo i koja možda označava veći broj poslovnih putovanja. Mislim da nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje, već će se od vas očekivati brz odgovor, ali i brz početak novog posla. Novi projekti su svakako takođe aktuelni i Ribe će se naći u jednom ubrzanom, podsticajnom tempu.

Novac

Venera u polju koje vlada novcem u konjukciji sa Uranom može pojedine iznenaditi i dobitkom u igrama na sreću. No, svakako će tu biti mogućnosti i za dodatno angažovanje i prilive sa više strana. Taman da pokrijete neka dugovanja iz prethodnog perioda…

Zdravlje

Prvi deo sedmice nije zdravstveno povoljan po vas, jer su mogući i stresovi, ali i veći padovi imuniteta. Kod starije populacije će se aktivirati hronične tegobe.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!