STRELAC – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Problemi sa probavom tokom ove sedmice mogu biti izraženiji, pa bi bilo dobro da u ishranu uvrstite namirnice koje se lakše vare i ne opterećuju želudac. Jogurt, nemasno meso, riba, integralni pirinač, banane. Možete uzimati i čaj od svežeg đumbira. Izbegavajte masnu i prženu hranu.

Ljubav

Konjukcija Venere i Urana dešava se u vašem polju ljubavi i to u trigonu sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ličnosti. Biće zanimljivih dešavanja tokom ove sedmice i slobodnima i onima koji su zauzeti. Neki se odnosi sada mogu oporaviti, bukvalno izdići iz pepela, ali možete očekivati i neke velike pomake u svojim emotivnim relacijama. Pošto vam i drugi aspekti idu u prilog, potrudite se da odnos sa voljenom osobom sada dovedete u potpunosti u normalu.

Ako ste slobodni, da se ne lažemo – ovi su dani prvenstveno otvoreni za avanturu i žestok provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Ukoliko postoji neko u koga ste zaljubljeni, teško je da ćete vi napraviti prvi korak. Na svu sreću, pa je druga strana itekako spremna na inicijativu.

Posao

Venera vlada vašim poljem poslovnih okolnosti, pa njena konjukcija sa Uranom itekako može dovesti do promena u ovom segmentu. I to onih na kojima ste prilično dugo radili. Rezultati, koji se u ovom periodu realizuju obradovaće vas u velikoj meri jer vam pružaju šansu da ostvarite ono što davno priželjkujete. Neki će pripadnici ovog znaka početi čak da razmišljaju o nekoj formi osamostaljivanja. Ne žurite, obezbedite se još malo. Saradnje sa strancima koje su bile u nekoj formi zastoja, sada se ponovo pokreću, najviše zbog toga što ste uspeli da napravite kompromis ili pribavite potrebne papire.

Novac

Ono što bi se moglo reći za ovu sedmicu je da je stabilna što se finansijskih priliva tiče. Možda sve ono što vam dolazi nije dovoljno da biste ostvarili planirano ili pokrili sva zaduženja, ali ste trenutno na jako dobrom putu da uskoro i to ostvarite.

Zdravlje

Baš i nije najdivniji zdravstveni period, što ćete vi tokom ove nedelje najviše osetiti kroz hronični umor, ali i kroz pad imuniteta.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!