ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Pošto vladar vašeg znaka Mars kreće retrogradnim hodom, imaćete period prilagođavanja, kada imunitet može biti nešto oslabljen. Preporučuje vam se raznovrsnija ishrana, a savet bi bio da koristite što više beli luk, i to u obliku salate – sa krastavcima i jogurtom ili kiselim mlekom.

Ljubav

Vaš vladar polja ljubavi Jupiter, već duže vreme ide retrogradnim hodom i to u polju prijatelja, ne dozvoljavajući Škorpijama da se na pravi način ostvare u nekim novim emotivnim relacijama, pogotovo ako sa tom osobom imate neki nedefinisan odnos. Znate ono – niti smo prijatelji niti nismo..sve se nešto „vije“ po vazduhu, ali ostaje nedorečeno ili neizrečeno. Kada ove sedmice i vladar vašeg znaka krene unazad, vi ulazite u period kada ćete pokušati da definišete tu vrstu odnosa.

Koliko ćete u tome uspeti, to je već pitanje… i sigurno je da rezultati neće doći uskoro. U međuvremenu biste mogli preko posla da ostvarite neku konekciju koja će krenuti kroz strast… i verovatno samo na njoj i završiti. Kod onih u emotivnim vezama savet – sklanjajte se od rasprava i proći ćete potpuno dobro tokom ovog perioda.

Posao

Venera je u vašem polju poslovne svakodnevice i tokom ove sedmice napraviće trigon sa retrogradnim Saturnom i konjukciju sa Uranom. Vaš rad iz prethodnog perioda sada može imati jednu čvrstu materijalizaciju kroz rezultate koji ne bi trebali da budu mali. Takođe, dobićete i mogućnost za dodatne kontakte sa ljudima koji vas interesuju i pokrenuti par bitnih saradničkih odnosa. I vama je inostranstvo postavljeno u smislu ubrzavanja tempa dešavanja, ali i povećanja obima posla. Onima koji se bave privatnim poslom stoji iznenadno otvaranje novih tržišta u mnogo većoj meri od očekivanog.

Novac

Vama je generalno sve što zaradite u ovom periodu nedovoljno da biste se osećali sigurno, ali nećete moći ni na koji način da se požalite na prilive. Ne samo da su vaše isplate redovne, već ćete imati i par vanrednih, većih uplata.

Zdravlje

Potrebno je da posvetite više pažnje zdravstvenom segmentu, naročito onim simptomima i bolestima koje ste zanemarivali.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!