RAK – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Blagi energetski pad tokom ove sedmice najbrže ćete regulisati većim unosom žitarica. Okrenite se integralnom hlebu, pahuljicama, pirinču. Ne samo da ćete se osećati vitalnije i odmornije, već ćete pomoći i svojim nervima… a to nam je sada svima itekako potrebno, zar ne?

Ljubav

Planeta Mars vlada vašim poljem ljubavi koje zahvata znak Škorpije, i njegovo retrogradno kretanje od samog početka ove sedmice, neminovno će probuditi potrebu za vraćanjem u prošlost. Očigledno je da sa nekim ljubavima vi niste završili ni u svojoj glavi, a ni u srcu, i da je potrebno da se vratite i preispitate ih još jednom. Rakovima stoje mogućnosti i za neke nove priče, moguće je da postoji razlika u godinama sa partnerom, ili da je druga osoba dosta ozbiljna i izgrađena kao ličnost. Pojedini Rakovi mogu ući u emotivni odnos i kroz poslovne okolnosti i povezanosti.

Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, vaš odnos je daleko od savršenog, što će se odmah početkom sedmice i odraziti kroz distancu između vas dvoje ili povlačenje u tišinu. Ukoliko ste iskreni u namerama da svoj odnos popravite, onda definitivno morate sesti i ozbiljno porazgovarati sa voljenom osobom o svemu.

Posao

U vašem polju poslovnih okolnosti i kolegijalnog okruženja dve planete, dva malefika idu retrogradnim hodom – Saturn i Mars. Ne očekujte lakoću u poslovnom segmentu tokom ovog perioda, čak se i odnos sa najbližim saradnicima i kolegama može pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Ukoliko ste pokrenuli proces traženja posla ili želite drugo radno mesto, sada će se nešto od toga i isplatiti. Šanse postoje za promenu. Privatnicima solidan period.

Novac

Slobodno računajte na to da će vam cela sedmica biti protkana povećanim troškovima, a naročito njen prvi deo. Nešto od toga ćete uspeti da rešite brzo, dok ćete ostala plaćanja uspeti da prolongirate. Ako ste privatnik, postoji sklonost ka rizičnim ulaganjima. Možda vam se neka od njih i isplate.

Zdravlje

Dosta ste psihički opterećeni i pokušajte kako znate i umete da pronađete malo više vremena za sebe. Starijima mogući problemi sa hroničnim bolestima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!