DEVICA – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

U ovom periodu je vaša ishrana prilično uravnotežena, ali primetićete da se i pored toga, kilogrami nekako lako „lepe“ za vas. Pokušajte da sa što raznovrsnijom ishranom i manjim obrocima, kao i povećanjem kretanja i rekreacije, ovo regulišete. Izbegavajte mnogo začina i preterano soljenje hrane.

Ljubav

Očigledno je ovo sedmica kada smo svi nekako skloni da pokleknemo pred sećanjima i kada želimo da se podsetimo na neke lepe trenutke i prošle ljubavi. Tako ni Device neće moći da odole mogućnosti da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Doduše, ne znači da ćete se svi vratiti „korak unazad“. Kod nekih Devica će postojati mogućnost za novitete, ali pošto je obeležena kontaktom retrogradnog Saturna i Venere, budite svesni da je ovo jedna od onih priča koja je namenjena da se desi. Pa, odavno niste bili u nekoj karmičkoj vezi, red je da se ponovo „oprobate“ i u tome…

Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, prilično je skladan sada vaš odnos. Sve se nekako između vas dvoje odvija sa lakoćom, ima povremeno razmirica, ali ih je lako prevazići i nastaviti dalje…

Posao

Eto, pa ko kaže da se posvećenost i upornost ne isplati? Devicama će se tokom ove sedmice otvoriti neke jako lepe mogućnosti u poslovnom segmentu, a sve na konto toga što se u prethodnom periodu uradili. Biće ovde i učvršćivanja starih, ali i pokretanja novih saradničkih odnosa, a pojedine Device će čak dobiti ponudu za promenu radnog mesta… ili firme. Saradnje sa strancima će doživeti jedno ogromno ubrzanje i trebaće vam sva vaša racionalnost, prisebnost i praktičnost da biste se izborili sa gomilom obaveza koja će odjedamput nagrnuti. Hvatajte sada šanse koje dolaze, jer nećete imati mnogo vremena za odluke.

Novac

Odlične mogućnosti za zaradu i onima koji vode privatne poslove i onima koji rade za nekog. Aspekti jesu malo rizični, pa kao što se može zaraditi na brzinu, toliko možete i izgubiti ako budete preterivali u iskušavanju svoje „srećne zvezde“.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja u retrogradnom hodu daje mogućnosti da se neke problematične zdravstvene situacije srede na lakši način. Mogućnost pronalaska adekvatne terapije ili pravog lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!