BIK – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Vama bi prijalo da jednom dnevno konzumirate po šaku orašastih plodova. Kombinacija od malo oraha, badema, golice i suncokreta pomoći će kod pročišćavanja krvi, izbacivanja toksina iz organizma, ali će doprineti i pravilnom lučenju hormona. Ubacite i malo suvog grožđa i kajsije – i možete i da se zasladite!

Ljubav

Vaša će vladarka Venera tokom ove sedmice ostvariti kontakt sa retrogradnim Saturnom i Uranom, što će Bikovima prvenstveno dati mogućnost da se malo vrate u prošlost. I Merkur u vašem znaku, koji je ušao u svoju „senku“ i sprema se za retrogradno kretanje, opet baš tu istu prošlost naglašava. Dakle – nešto osnovno kod vas bi sada bilo – prošlost se mora definisati. Neka vrata će se ponovo otvoriti širom, neka druga ćete zalupiti i zatvoriti iz sve snage, na taj način dajući sebi priliku da se oslobodite i da rasterećeni krenete dalje, u potragu za pravom ljubavi.

Ako vam prošlost više ne predstavlja opterećenje i sa njom ste odavno završili, sada ćete želeti da se pustite i prepustite. Izlazićete sa prijateljima, družiti se, možda se zaljubiti na brzinu… U postojećim emotivnim vezama – samo se sklanjajte od svađa…

Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sve ono oko čega ste se trudili (a sigurna sam da ste dali sve od sebe) sada će konačno početi da donosi rezultate. Požurite još dodatno po nekim pitanjima ili poslovnim projektima, jer je još malo vremena ostalo do mogućnosti realizacije. Dosta toga je pri kraju i tempo dešavanja će se svakako ubrzati. U kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima budite stabilni, racionalni i pribrani, jer će tokom sedmice biti par situacija kada bi moglo doći do razmimoilaženja i nesuglasica. Ne dozvolite da neke sitnice pokvare dugo formirane odnose.

Novac

Vaši su materijalni prilivi tokom ovog perioda postavljeni dosta skladno, u smislu da ćete imati potrebna sredstva da zatvorite neke obaveze. Ne bacajte se u neke veće troškove i ulaganja, pogotovo ako ulažete u nove poslove.

Zdravlje

I sami znate da je stres generalno najveći neprijatelj zdravlja i da vam od njega uvek idu problemi. Zato bi bilo dobro da nađete dovoljno vremena za sebe da se opustite i rasteretite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!