LAV – nedeljni horoskop od 18. do 24.04.2016.

Prelazak vašeg vladara Sunca u znak Bika, koji prirodno vlada ishranom, doneće i kod vas potrebu da češće sednete i pojedete nešto „konkretno“, a probudiće i hedonizam. U narednom periodu, da biste izbegli i višak kilograma, ali i osećaj težine, okrenite se voću i povrću. Izbegavajte previše masno i slatko.

Ljubav

Oni koji su slobodni su u jednoj životnoj fazi kada zaista ne žele da razmišljaju o ozbiljnim emotivnim odnosima. Trenutno sebe ne vidite u nekoj obavezujućoj vezi i trudićete se da sve vaše relacije sada budu u neobaveznom, opuštenom, maltene pa prijateljskom fazonu. Kada se vidimo, vidimo se… ako se vidimo… Za avanturističko ponašanje vam je sada stvarno sve otvoreno, pa uživajte punim plućima u ovim danima.

Ako ste u bračnoj zajednici, vi i partner se maltene ni ne viđate. Ono dogovora što je potrebno oko kuće ili oko dece, obavi se začas, a trenutne preokupacije i vas i partnera su uglavnom usmerene na posao i neke lične planove. Lavovi koji su u emotivnim vezama koje traju nešto duže, počeće ozbiljno da kuju planove o nekoj zajedničkoj budućnosti. Kod vas može biti lepih vesti.

Posao

Velike pozitivne promene koje će itekako uticati na vaše planove i ubrzati ih. Odlično je vreme i da se nezaposleni aktiviraju ili čak da dobiju konkretan poziv od budućeg poslodavca. Oni koji već rade, sada će imati mnoštvo kontakata, pojedini čak i veći broj poslovnih putovanja. Naročito će dobro proći oni koji sarađuju sa strancima ili rade za strane firme. No, i pored svega ovog što se otvara pred vama, u prvom delu sedmice ipak budite malo oprezni, jer postoji mogućnost da napravite ozbiljniji propust prema dugogodišnjem poslovnom saradniku. Samo malo više opreza i pažnje prilikom rada.

Novac

Na samom početku sedmice moraćete da se pozabavite jednim dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu. Ako toliko zagusti da ne možete da izađete sami sa time na kraj, posavetujte se sa prijateljem ili zatražite pozajmicu od njega. Ostatak nedelje stabilan za prilive.

Zdravlje

Pravi je trenutak da se posvetite svome zdravlju. Iako vam je imunitet sada u blažem padu, lako možete to regulisati ishranom, odmaranjem i nekom blažom rekreacijom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!