HIT make-up trend za ovo proleće: Cvetni ajlajner!

cvetni ajlajner

Da li postoji veća asocijacija na nadolazeće proleće od cveća? Floralni print već godinama vlada u modnom svetu, a od ove i na make-up sceni! Ove sezone, umesto da cveće stavljate u vazu – crtaćete ga na očima! Naime, ovog proleća, make-up artisti se utrkuju ko će nacrtati lepše cvetiće duž linije ajlajnera. Ne brinite, ovde nema polena niti alergije, zato u nastavku pogledajte najlepše varijante cvetnog ajlajnera koje smo pronašli na Instagramu!

Instagram trend – cvetni ajlajner

Ovaj “botanički” make-up look inspirisan je prolećem i cvećem koje ono donosi. Make-up artisti sada crtaju cvetiće duž linije trepavica, uz pomoć multi-kolor tečnih ajlajnera. Na taj način dobijate izgled malene bašte koja raste iz vaših trepavica! Romantično, zar ne?

Kako da sami nacrtate cvetiće na očima?

Ne morate biti izuzetan make-up tehničar kada je reč o crtanju cvetnih ajlajnera. Prilično se lako crta: koristite metodu tačkanja! Sve što vam treba su tečni ajlajneri u nekoliko boja i mirna ruka. Cvetiće crtajte tako što ćete nacrtati najpre tačkicu koja će predstavljti tučak, i potom latice koje ćete takođe naneti tačkanjem. Pustite mašti na volju!

Možete koristiti i malu zaobljenu četkicu kako biste nacrtali savršene tačke. Ukoliko ne posedujete više ajlajnera u boji, možete iskoristiti senke za oči u jarkim bojama, koje ćete pomešati sa malo fiksatora za šminku, kako biste dobili pigmentovanu tečnost u boji.

Povezano: Kako da nanesete savršen ajlajner prema obliku oka?

U nastavku vam donosimo nekoliko predloga za inspiraciju:

Povezano: Top 10 načina da nosite ajlajner ovog proleća i leta

Da li ćete isprobati ovaj floral eyeliner make-up trend?

Pročitajte još i: Flomaster, tuš ili gel – koja vrsta ajlajnera je najbolja za vas?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!