Makeup TRIK – Kako da napravite novu nijansu od starog karmina

By  |  0 Comments

Želite novu nijansu karmina, a ne troši vam se novac na ruževe svakog meseca? Ukoliko imate jako veliku kolekciju ruževa, a retko koristite neki od njih, pronašli smo super makeup trik kako da od starog karmina napravite novu nijansu.

Karmin je najlakši način da skrenete pažnju na vaš izgled, ali i da pokažete svima oko sebe u kakvom ste raspoloženju. Odvažna nijansa na vašim usnama će vam podići samopouzdanje i definitivno u sekundi transformisati vaš izgled od običnog u šik. Ipak, ne možemo svaki put kada izađe nova nijansa izdvajati novac za kupovinu novog ruža, ali vrlo lako od starog karmina možemo napravite novu nijansu!

Nova nijansa karmina od stare

Novu nijansu ruža za usne je veoma jednostavno napraviti, a potrebno vam je svega 2 sastojka i malo vremena, a od nijanse starog karmina i vašeg ukusa zavisi koju ćete boju dobiti.

Potrebni sastojci:

  • stari karmin,
  • korektor,
  • manja metalna posuda,
  • četkica za usne,
  • plastična kašičica.

Povezano: TOP saveti i trikovi kako da nosite TAMNI KARMIN!

Način pripreme :

U videu je makeup umetnica Kathy na metalnu posudu, pomoću plastične kašičice, izdvojila i, koristeći četkicu za usne, pomešala svetliji korektor sa magenta nijansom karmina, odnosno crvenkasto-ljubičastom nijansom starog karmina (kako često čujemo u svakodnevnom govoru). Nakon što je promešala ova dva sastojka dobila je novu nijansu karmina – svetliju, blago matiranu ljubičastu nijansu koja je nosiva u svim prilikama.

Promena nijanse je toliko drastična da će vas svi pitati da li ste kupili novi karmin kada na usne aplicirate novonastalu nijansu dobijenu od starog karmina i malo korektora. Prilično brz i jednostavan trik kada želite novu nijansu karmina bez kupovine potpuno novog ruža za usne.

Povezano: Kako da matirate bilo koji karmin – Brzi trik!

Untitled

Kompletnu ponudu karmina možete pogledati na našem web shop-u. Za više informacija, kliknite na sliku.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!