3 neobična načina da upotrebite pincetu u rutini šminkanja

By  |  0 Comments

Svaka make-up zavisnica ima svoje trikove i tajne kojima ubrzava rutinu šminkanja! Ovi trikovi su posebno korisni tokom užurbanog jutra, kada želimo da izgledamo najbolje, bez mnogo vremena ispred ogledala. Zato vam sada otkrivamo 3 najbolja trika za šminkanje sa pincetom! Pinceta ne služi samo za čupkanje neželjenih dlačica, već i za konturisanje nosa, nanošenje ajlajnera i aplikaciju trepavica!

Kako sve možete upotrebiti pincetu prilikom šminkanja?

#1: Suzite širok nos – uz pincetu!

Konturisanje je dobro poznata tehnika šminkanja kojom uz pomoć igre svetlosti i senki možemo promeniti oblik lica. Isto tako možete suziti širok nos: bez estetske intervencije! Umesto da se mučite sa debelom četkicom koja neće moći dovoljno precizno da iscrta konture duž ivica nosa, upotrebite pincetu – nanesite kontur proizvod na unutrašnjost vrhova pincete i samo spustite niz dužinu nosa. Postom, izblendajte kao i obično i voila! Vaš nos je uži za čas!

Predlažemo vam kombinaciju Titania Kose pincete od Inoxa i City Color Palete za konturisanje!

konturisanje nosa

Youtube/Printscreen

#2: Izvucite krilce ajlajnera – uz pincetu!

Znamo koja je muka iscrtati jednaka krilca na svakom oku uz pomoć ajlajnera! Ali bez njih, nema savršenog cat eye look-a. Zato isprobajte ovaj odličan trik kako biste smanjili vreme provedeno ispred ogledala sa ajlajnerom. Možda nećete uspeti iz prve, ali verujte nam – ovaj trik je vredan muke!

Odaberite vaš omiljen tečni ajlajner – nanesite ga na unutrašnju stranu vrha pincete i dok je još vlažan, nanesite ga dijagonalno na spoljašnji ugao oka. Ovo će vam pomoći da dobijete savršenu konturu cat eye-a koju posle samo treba da popunite. Lako je zar ne?

Povezano: Otkrivamo 10 tajni žena sa savršenim ajlajnerom!

ajlajner

Youtube/Printscreen

#3: Nanesite veštačke trepavice bez muke

Složićete se da veštačke trepavice prave veliku razliku. Ipak, može biti popriličan zadatak da ih nanesete pravilno. Ne samo da zahteva dosta vremena (dok se ne ispraksate), već lepak za trepavice dodatno čini stvari neurednim. Kako biste izbegli ovaj nered, obratite se pinceti za pomoć!

Umesto da trepavice nanosite u koren vaših prirodnih držećih drhtavom rukom (i tako upropastite šminku), podignite ih pincetom i prinesite uz koren trepavice zua precizniju aplikaciju!

Pročitajte još i : Naoštrite tupu pincetu za čas – uz ovaj super trik!

veštačke trepavice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!