Pravilno nanošenje tečnog ajlajnera

By  |  1 Comment

Šminkanje tečnim ajlajnerom nije nimalo lako. Iako je najbolja kozmetička alatka koju možete koristiti da našminkate svoje oči tako da izgledaju kao mačkaste oči/cat eyes, rukovanje tečnim ajlajnerom, pogotovo ako ste početnik, može biti teško. Ali uz malo prakse, vaše oči će dobiti laskav, zavodnički izgled.

Pažljivo izaberite tečni ajlajner

Ako ste početnik, važno je da izaberete odgovarajući tečni ajlajner za vas. Tečni ajlajner sa tankom ili sa sunđerastom, uglastom četkicom, izbor je na vama. Takođe, prilikom izbora boje tečnog ajlajnera, morate uzeti u obzir boju i oblik vaših očiju.

Iscrtajte tanku liniju

Pre nanošenja tečnog ajlajnera direktno na kožu, u cilju postizanja oblika, skicirajte braon ili mat crnom olovkom za oči tanku liniju koja će vam pomoći da nakon toga pravilno nanesete tečni ajlajner. Prilikom skiciranja ne žurite sa izborom oblika koji vam najviše odgovara. Kada izaberete idealan oblik, nanesite tečni ajlajner koji treba da prati iscrtanu tanku liniju olovke za oči.

crtanje linije

Gledajte dole ili pravo u ogledalo

Prilikom stavljanja tečnog ajlajnera, nikako ne smete da gledate gore kao što radite prilikom korišćenja maskare. Gledajući gore prilikom stavljanja tečnog ajlajnera, možete ga slučajno naneti i na trepavice ili vam može pasti kap u oči.

City Color Ultra Black Eye Liner Pen je proizvod koji će vam omogućiti da iscrtate isuzetno precizne i oštre linije.

a1

Za više informacija, kliknite na sliku!

Bez košenja očiju

Radi lakše primene tečnog ajlajnera, ne menjajte oblik vaših očiju zatezanjem kože oko očiju na bočnu stranu jer ćete tako potpuno poremetiti smer gde bi trebalo da vaš tečni ajlajner ide.

Greške

Ukoliko pogrešite prilikom šminkanja tečnim ajlajnerom, postoji rešenje za uklanjanje nepravilnosti. Potopite štapiće za uši u sredstvo za skidanje šminke i brzo, bezbolno i precizno uklonite ili podesite liniju bez narušavanja ostatka šminke.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

1 Comment

  1. Pingback: Makeup greške koje činite tokom šminkanja sa ajlajnerom | Topvita | Ekologija | Ishrana | Zdravlje

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!