5 popularnih beauty proizvoda iz ’90-ih koji su oživeli u 2021!

beauty proizvodi

Da li ste nekada malo nostalgične kada vidite da beauty trendovi iz prethodnih godina oživljavaju na društvenim mrežama ove sezone? Generacija Z je preuzela na sebe da povrati trendove iz ’90-ih, dok im istovremeno daju svoj lični pečat. Ove komplikovanih frizura sa pletenicama, do “grandž” šminke, farmerki niskog struka i kratkih majica – ako ste milenijalac, verovatno su vam ovi stilovi previše poznati. Kako se istorija često ponavlja, svedoci smo da se neki beauty proizvodi ponovo vraćaju u fokus. Tako je i sa ovih 5 proizvoda, koji su bili jako popularni ’90-ih, a ponovo su oživeli ove godine!

Veliki povratak ovih 5 beauty proizvoda iz ’90-ih:

#1: Balzami za usne sa aromom

Aromatizovani balzami za usne bili su omiljeni lip proizvod svake devojke ’90-ih (pored čokoladno braon ruža, naravno). Voleli smo labela sa ukusnim voćnim aromama! Pogodite šta? Ovi proizvodi su ponovo u fokusu, samo sa još više varijanti i sa novim formulama. Ako ste dovoljno hrabre, oživite ponovo taj ’90-e vajb, i uokvirite usne lip lajnerom, u kombinacjji sa labelom u boji.

beauty proizvodi

#2: Privremene tetovaže

Privremene tetovaže su bile još jedan zlatni beauty trend koji je nastao pre dve decenije, i uvek je bio izbor onih koji ne žele da se obavežu na onu trajnu. Danas, postoji mnogo brendova koji nude savršene privremene tetovaže, kao i tatoo majstori koji nude iste usluge. Obožavamo način na koji je ovaj tip proizvoda evoluirao tokom godina!

#3: Tvisteri

Sećate se penastih tvistera za uvijanje kose? Bili su prilično popularni, onda kada ste želeli da uvijete kosu bez toplote. Oni su bili bezbedni za eksperimentisanje na pidžama žurkama, jer se lako koriste, i daju odlične rezultate. Novijte verzije tvistera nude veće cilindrične oblike za kreiranje većih talasa. Gumice od tekstila i šnale za kosu su takođe u trendu, tako da se ’90-e ozbiljno vraćaju na velika vrata.

Povezano: Povratak devedesetih – Šnalice i plišane gumice su opet IN!

beauty proizvodi

#4: Sjaj za usne u tubi

U svakoj ženskoj tašni ’90-ih godina, mogli ste pronaći barem jedan sjaj za usne u tubici. Nakon “sjajne” ere, mat karmini su brzo zauzeli tron, tako da se sjajeva za usne skoro niko ni ne seća. Ipak – poslednje godine su oživele povratak sjajeva za usne, a oni u tubici, puni šljokica su ponovo popularni!

#5: Šljokice za telo

Teško je bilo pronaći devojku koja nije volela šljokice tih godina: bilo da ih je nanosila u roll-on verziji, ili direktno iz kutijice. Svaki rođendan, žurka, proslava morala je biti “okupana” šljokicama za telo. Danas, biramo decentne hajlajere ili pufne pune šljokica, koje nanosimo na telo za iste prilike kao ’90-ih. Nikad dosta šljokica, ako nas pitate!

beauty proizvodi

Pročitajte još i: 7 make-up trendova iz 90-ih koji su ponovo aktuelni!

error: Content is protected !!