Trik sa hajlajterom koji će istaći vaše oči: Isprobajte ovaj genijalan TikTok savet!

tik tok hajlajter

Nikad lakši i efikasniji make-up trik sa TikTok-a nismo pronašli – ovaj će vas oduševiti! Ako želite da istaknete okoloočnu regiju, da ona deluje življe, budnije i sveže – sve što vam je potrebno jeste tečni hajlajter i četkica za blendanje senke. Ako nikada niste bile fan tečnog hajlajtera (iluminatora), verujte nam na reč – ovaj trik će postati deo vaše make-up rutine. U nastavku saznajte više!

O čemu se radi?

Profesionalna šminkerka Megan Lavallie je na svom TikTok nalogu podelila make-up trik koji se odnosi na specifično nanošenje tečnog hajalajtera. U videu, koji ima višemilionske preglede, šminkerka koristi tečni hajlajter sa aplikatorom, koji nanosi na tri tačke oko oka, i potom ga blenda “fluffy” pufastnom četkicom za senku. Nanošenjem hajlajtera na ove tri tačke lica, vizuelno formirate blistavi trougao oko oka, što stvara prelepi “oreol” efekat. Ovaj trik će jednostavno učiniti da vam oči zasijaju i zaista budu istaknute.

Povezano: 7 trikova sa hajlajterom zbog kojih ćete ga još više zavoleti!

Pomenuti video pogledajte OVDE:

@meganlavallie The same reason we wear jewelry around our faces. Using the @rarebeauty liquid highlighter. #highlighter #makeuphacks #makeuptutorial ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

Kako da same isprobate ovaj trik?

Najpre, nanesite tečni hajlajter aplikatorom ili pipetom u tačkici ispod kosti obrve, potom malo ispod unutrašnjeg ugla oka i na treće mesto: malo ispod spoljašnjeg ugla oka. Potom, uzmite mekanu rastresite četkicu namenjenu za blendanje, i sdvaku od tih tačkica nežno ublendajte u kožu, dok se ne stope sa kožom.

tik tok hajlajter
TikTok / Printscreen

Kada ste “uradile” samo jedno oko – pogledajte razliku, bićete šokirane! Strana na koju ste nanele hajlajter delovaće otvoreno, posvetljeno i “podignuto”, dok će druga strana delovati umorno i beživotno. Imaćete utisak kao da ste nanele magičnu posvetljujući kremu za okolo očiju. Delovaćete budnije i blistavije. Ovo je super trik i za dane kada se skoro ne šminkate.

Šta kažete? Kako vam se dopada trik i da li ćete ga isprobati?

Pročitajte još i: Pretvorite svaki praškasti hajlajter u tečni

error: Content is protected !!