Ugledajte se na poznate – odmorite lice od šminke

By  |  0 Comments

Mnoge žene širom sveta svoj jutarnji ritual, umesto kafom, započinju nanošenjem šminke na lice. Ipak, letnje vrućine, ali i vikend iskoristite da odmorite lice od šminke. I poznate zvezde puste kožu lica povremeno da diše, pa zašto se ne biste ugledali na ove prirodne lepotice.

Kada šetanje po crvenom tepihu pod budnim okom obožavatelja i paparaca, odnosno poslovne obaveze najvećih svetskih zvezda današnjice, dozvole dan ili više bez imalo šminke, ovih 8 lepotica svakako da iskoristi te retke prilike. Čak se i uslikaju da nam pokažu da su poput nas – prelepe i bez trunke šminke, odnosno prirodno očaravajuće.

Iako je razlika između prirodnog i doteranog izgleda kod nekih poznatih dana ekstremna, s obzirom na sve veću popularnost lepote dobijene od roditelja, ove žene se ne srame pokazati kako izgledaju kada nisu našminkane. Neke verovatno nećete prepoznati ili će vam biti čudne bez šminke, jedne će vam izgledati mlađe, druge opet izborane ili samo umorne, a za neke čak nismo ni sigurni zašto se šminkaju.

Odmorite lice od šminke jer će vam koža prodisati, ali će i izgledati zdravije i mlađe (šminka jeste saveznik lepote u većini slučajeva, ali sigurno znate da svaki kozmetički proizvod ulazi u pore i začepljuje ih što izaziva prevremno starenje kože). Izgubljeni sjaj vašeg lica doći će do izražaja nanošenjem bogate količine hidratantne kreme i unosom najmanje 2 litre vode na dan.

Povezano: Make up transformacije poznatih!

Poznate lepotice bez šminke

Gal Gadot

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Jennifer Lopez

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alicia Keys

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Lady Gaga

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Adriana Lima

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Chrissy Teigen

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Sofia Vergara

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Gwyneth Paltrow

Da li ste primetile da je svaka nasmejana i zadovoljna?

Povezano: 10 promena boje kose i frizura poznatih u 2016. godini!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!