Kavitacija- Izgubite celulit i masne naslage trenutno

Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza metoda alternativne liposukcije pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalni, vidljivi i trajni. Kavitacija je izuzetno efkasan metod u borbi protiv celulita.

Tajna ove revolucionarne mašine za trajnu razgradnju i otklanjanje masnih ćelija jeste u specifičnoj ultrazvučnoj frekvenciji na koju reaguju isključivo masne ćelije. Pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma.

Vidljivi rezultati

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, u obimu struka može da se izgubi od 1 do 4 cm. Tretirano područje prelazi se specijalnom sondom kroz koju ultrazvučni talasi prodiru u potkožno masno tkivo i selektivno razbijaju stanice masnih ćelija a pri tome se ne oštećuje okolno zdravo tkivo.

Kao tretman za uklanjanje celulita jako je popularan i efikasan. Metoda nije invazivna, nećete osetiti bol , samo blago zujanje u ušima. Neželjenih efekata nema. Tretman se ne preporučuje jedino osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas), dijabetičarima i trudnicama.

U svakom slučaju, topla preporuka.

error: Content is protected !!