Najlepši bridal make-up trendovi u 2019. godini za buduće mlade

bridal make-up trendovi

Svaka buduća mlada ima ultimativni cilj, a to je da izgleda najbolje do sada baš na svom venčanju. Za današnje dame, izgledati lepo je mnogo više nego jednostavno pratiti pravila i tipičan izgled – više se radi o manifestaciji sebe kroz vibrantni izgled koji odražava njihovu ličnost. Rezultat su mnogobrojni make-up trendovi, koji balansiraju izmedju “bold” i suptilnog izgleda. U nastavku pogledajte predlog za 6 bridal make-up trendovi koji će dominirati ove sezone!

6 bridal make-up trendova za ovu godinu

Bridal make-up trendovi za ovu godinu kombinuju jednostavnost i neutralne boje sa “bold” i šimerastim nijansama. Ovo je ogroman make-up trend koji dominira već neko vreme i “naturalizuje” šminku, čineći je dubokom i samo-izražajnom! Dakle – odmaknite se od klasičnih zemljanih boja i pink usana – na bridal make-up sceni su aktuelni baš ovi trendovi!

#1: Minimalna šminka

Minimalna šminka ili no-makeup makeup je ogroman trend već nekoliko godina, a ove nastavlja da dominira. Otkad je Megan Markl zasijala na svom venčanju sa minimalnom šminkom, popularnost ovog trenda je značajno porasla. Ovaj look zahteva i reflektuje samopouzdanje i svežunu. Kako bi vaša koža zasijala i smanjila prisustvo šminke na minimum, morate se dodatno pobrinuti za nju u nedeljama pre vleikog dana.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Queen_NT (@queen_ntn) дана

#2: Dodir plave

Kada se radi o raznoboj šminki, mnoge dame se odupire plavoj boji. Ove sezone, je baš plava boja u fokusu, sa svojom misterioznošću i elegancijom. Ajlajneri i maskare u različitim plavim nijansama su savršeno oružje da istaknete oči. Od svetlo plave, kobaltne, do tamnih nijansi, plava boja je poznata da daje bold ali misteriozan izgled. Ipak, kao mlada pripazite na količinu boje koju dodajte šminki.

Povezano: Šminkeri savetuju – Kako da se pripremite za odlazak na profesionalno šminkanje?


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Miss Bennet (Anna) (@missbennetmakeup) дана

#3: Crvene usne & ljubičaste oči

Raznoboja šminka uključuje pametnu kombinaciju klasičnih, crvenih usana sa neobičnim “dodirom”. Mix ljubičastih tonova na očima uz crveni karmin deluje suptilno, harmoničnu i iluminirajuće, za fashion izgled kao sa piste, posebno ako je uparite sa glamuroznom retro frizurom. Bold crimson nijansa na usnama inače dominira sezonama unazad.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Lullabyphotos (@lullabyphotos) дана

#4: Sorbe sjaj na usnama

Iako je minimalna šminka bazirana upravo na usnama, ne preferiraju sve žene usne u jarkoj boji koja privlači pažnju. Zato je za no-makeup-makeup idealan trend sorbe sjaja na usnama. Radi se o šimerastim sjajevima pastelne boje breskve ili nežno pink, koji stvaraju svež izgled. Kako biste ih uparili sa ostatkom šminke, neka oči budu jednostavne, a ten perfektan.

Povezano: Beauty rokovnik – Priprema za svadbu, saveti za buduće mlade


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Makeup + Hair Artistry (@tamaramakeup) дана

#5: Prirodno konturisanje

Još od zime 2019, make-up trendovi se zasnivaju na jednostavnosti i neutralnim bojama, tako da je konturisnaje sada big no no! Naglašeno konturisanje koje menja oblik lica nije više u fokusu, već nežno skulpturirano lice. Cilj je naglašavanje prirodnih linija lica, tako da je konturisanje postalo vibrantni dodatak vašem licu. Ključ je da šminker koristi prirodno kremaste kontur-tonove koji će dati prirodni izgled.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Wedding photographer (@wed_perfect) дана

#6: Foiled senke na očima

Foil senke su popularne već nekoliko sezona, a možete ih pronaći na tržištu kao “liquid metal” senke. Radi se o senkama visoke pigmentacije i metalik finiša, koje daju efekat folije koja se presijava na vašim očima. Ako želite da naglasite smao jedan aspekt vaše šminke – neka to budu oči, i to baš uz pomoć foiled senke. Trebaće vam senke u srebrnoj, zlatnoj i braon nijansi, kako biste izvele foiled make-up look!

Pročitajte još i: Mlade, obratite pažnju ako se same šminkate za venčanje!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

@balance_of_beauty1 је поделио/ла објаву дана

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!