“Uradi sama” crno-zlatna tema za novogodišnju trpezu

dekoracija za trpezu

Pošto ćemo novu 2021. godinu dočekati u kućama, u toploj porodičnoj atmosferi, zašto to ne bi bilo svečano i gala, baš kao da ste u restoranu? Osim ukusne hrane i dobrog pića, i postavka stola igra važnu ulogu. Kako biste vašim ukućanima pružili nezaboravni doček Nove godine, odlučite se za ovu crno-zlatnu elegantnu temu za postavku stola! Evo kako na lak način, i uz malo novca, možete da napravite deluxe ugođaj dok večerate za Novu godinu!

Kako da napravite same dekoraciju za novogodišnju trpezu?

Evo kako da same napravite crno-zlatne detalje koji će ukrasiti vašu novogodišnju trpezu!

#1: Čaše za šampanjac sa brojem 2021

Nabavite jeftinije staklene čaše za šampanjac, i zlatni marker na bazi ulja (dostupan u knjižarama). Ispišite broj 2021 na čaši, i iscrtajte tačkice okolo. Ovako ćete dobiti novogodišnji ugođaj!

Youtube/Printscreen

#2: Staklena vaza ispunjenja kuglama ili girlandama

Ispunite staklenu vazu zlatnim i crnim kuglama, kao centralnu dekoraciju na stolu. Birajte šire, valjkaste, teške vaze, koje će moći da prikažu svu lepotu novogodišnjih kugli. Drugu vazu ispunite zlatnim girlandama.

Youtube/Printscreen

#3: Nabavite crno-zlatne party aksesoare

Sada je vreme da zađete po knjižarama, craft radnjama ili kineskim prodavnicama i nabavite party aksesoare za doček nove godine, poput crno-zlatnih naočara, kapica, pištaljki, balon i sl.

Youtube/Printscreen

Sklopite crno-zlatnu temu za novogodišnju trpezu

Najpre, postavite crni svečani stolnjak. Potom postavite svećnjake na sto. Između svećnjaka poređajte staklene vaze napunjene kuglama i girlandama. Između vaza i svećnjaka postavite zlatne girlande. Postavite tanjire, i ukasite ih zlatnim kartonskim dekoracijama, i postavite zlatnu pralinu u središte tanjira.

Youtube/Printscreen

Postavite crno-beli nadstolnjak u vidu stazice, a potom u staklene vaze ubacite svetlucavo drvce posuto šljokicama. Upalite sveće i vaša novogodišnja trpeza je postavljena!

Ceo video-snimak pravljenja dekoracije pogledajte OVDE:

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!