Linoderm – Krema za beljenje pega i fleka

Da li vam se dešavalo da vam nakon neke bubuljice ostane fleka na licu koja nikako ne prolazi? Ili su vam nakon divnog letovanja na koži ostale, ne baš tako prijatne uspomene u vidu fleka od sunca? Ako je bar jedan odgovor na ova pitanja “DA”, ili imate problema sa nekim drugim vrstama pega i fleka, probajte neku od krema za  njihovo beljenje.

Osim nabrojanih, možda imate staračke pege, pege nastale kao posledica hormonskog disbalansa i slično. Treba da probate da ih uklonite, a kreme za izbeljivanje fleka su efikasne i bezbolne. Jedna od takvih krema je i Linoderm.

Šta su hiperpigmentacije?

Hiperpigmentacije su jasno ograničene mrlje nakoži, najčešće nastale kao posledica preteranog i dugogodišnjeg izlaganja suncu ili kao posledica hormonskog disbalansa. Javljaju se uglavnom na licu, ramenima, dekolteu i spoljnoj strani šake. Ove promene nastaju usled lokalnog poremećaja sinteze melanina.

Za šta se sve Linoderm može koristiti?

uklonite fleke sa kože
uklonite fleke sa kože
  • Linoderm smanjuje proizvodnju melanina, pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože i uspešno otklanja hiperpigmentisane mrlje.
  • Uklanja staračke pege, pege nastale tokom i nakon trudnoće, nakon intenzivnog sunčanja, kao i za vreme hormonske kontraceptivne terapije.
  • Otklanja crvenilo na koži izazvano UV zračenjem.
  • Sadrži UVA/UVB/UVC zaštitne filtere tako da sprečava starenje kože i nastajanje novih fleka izazvanih sunčevim zračenejm.

Šta Linoderm sadrži?

  • Mlečne proteine, masti, vitamin A, D, E, B2 i B12, folnu kiselinu i kalcijum koji imaju hranljivu vrednost za kožu.
  • Signalne molekule izolovane iz prirodnog mleka, koji vitalizuju protektivni sisitem kože i podstiču regenerativnu sposobnost kože.
  • UVA, UVB i UVC filtere koji štite kožu od štetnog sunčevog zračenja prilikom svakodnevnog izglaganja suncu i sprečavaju pojavu crvenila i pega.

Kako se Linoderm koristi?

Potrebno je kremu mazati dva puta dnevno, ujutru i uveče, u tankom sloju na deo koji želite da tretirate. Deo koji mažete, mora biti čist. Kreme se koristi u periodu od 1 do 2 meseca. Linoderm krem je u potpunosti neškodljiv za zdravu kožu tako da se može koristiti i preventivno.

Cena i gde se može kupiti?

Linoderm možete kupiti u većini apoteka. Za 50ml proizvoda, potrebno je izdvojiti između 500 i 600 dinara, u zavisnosti od mesta kupovine.

Autor teksta: naša saradnica Jovana

 

error: Content is protected !!